Blogi muuttaa

Nyt se on tässä, ihan viimeinen Lily-postaus!

Ensin se pakollinen herkistely- ja retrospektiiviosuus:

Olen ollut Lilyssä ihan ensimmäisten bloggaajien joukossa, ja pitkälle, ja myös kovasti eri suuntaan, on siitä ensimmäisestä sivustoversiosta vuosien varrella tultu. Lämmin (ja täysin sarkasmivapaa, oikeesti) kiitos kaikille Lily-tyypeille: toimitukselle, lukijoille, satunnaisille nillittäjille.

Sitten välimallin selittelyosuus, kas tässä:

En tiedä johtuuko jatkuvasta vanhenemisesta ja siitä seuraavasta aika-avaruusjatkumon vääristymisestä vai mistä, mutta aika bloggaamiseen on ollut todella kortilla, siinä missä sitä ennen oli mittavasti illat pitkät. Blogiin postaaminen postauskiintiön mukaisesti on välillä tuntunut melkoisen työläältä, yhteisöön sopivan aihepiirin löytäminen on tuottanut ihan todellista luomisen tuskaa. Te ihmiset siellä ruudun toisella puolella olette olleet ihan esimerkillisen aktiivisia tykkääjiä ja kommentoijia, kiitos siitä.

Ja lopuksi, ta-daa, se varsinainen muuttoilmoitus:

Blogi löytyy tulevaisuudessa täältä: https://karhunpalvelusneito.wordpress.com/

Menin sitten muuttamaan nimenkin, oli jo vähän aika. Ei se välttämättä parempi nimi ole, mutta ainakin eri tavalla huono. Toistaiseksi sieltä ei löydy juuri mitään, koska aion pitää bloggaamisesta hiukkasen lomaa. LOMAA! Uusia postauksia voi väijyä ainakin blogin facebookissa, ja instastakin sillä välin löydyn (nämä löytyy myös tuosta sivupalkista).

Heihei, ihmiset. Hetkeksi ainakin.

suhteet oma-elama
Kommentit (5)
  1. Heippa, neito ja kiitos pitkästä yhteisestä tiestä 🙂 Näkyy Karhulassa!

  2. Stalkkaillaan puolin ja toisin, onnea uudelle blogille!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *