Ilmianna loistava treeniblogi.

ite puin

Treeniblogit, kaikki niitä kirjoittavat on joko ankeita itsetuntokriiseissä jatkuvasti rypeviä jojolaihduttajia, goji-marjoja pääruoka-aineenaan vetäviä saarnaavia sen "vain yhden oikean" treenimuodon(tm) tunnustavia hippejä tai kirjoitustaidottomia bodareita. Eikö?

Vai sattuisiko linkkilistojesi salatuimmista syövereistä löytymään tukuittain (yksikin riittää) mahtavia treeniblogeja? Siis sellaisia, jotka nuo perisynnit tehokkaasti (tai edes rimaa hipoen) väistävät?

Jos näin, prove me wrong, ja ilmianna tietämäsi hyvät, hauskat ja hienot treeniblogit. Oli se sitten omasi, tai jonkun muun.

Asiahan on todella ajankohtainen uusi-elämä-maanantain lisäksi myös siksi, että itse (minäminäminä!) päätin uudenaikaistaa treenikirjanpitoani (ruutuvihko), ja kas yllätystä, perustin sitä varten vauvavaiheessa olevan erillissivublogin (erillisen lähinnä siksi, koska käyttämäni lastenpainot ovat luokkaa naurettavat, enkä ole aikaisemminkaan halunnut huumorilinjalle jutuissani lähteä), ja tarvitsen siis kipeästi blogeja, joita voin sokeasti apinoida lukea.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Jes, mäkin haluun löytää hyviä treeniblogeja, se tuntuu tosiaan olevan vaikeaa. Jään siis kyttään näitä kommentteja. Joista toivottavasti toisissa on myös jotain sisältöä toisin kuin tässä. Sori.

Nelliinatövaatehuone (Ei varmistettu)

minäminäminä! En ole gojimarjahippi enkä bodari, enkä edes jojoile hurraa :D ryven kyllä itsesäälissä jos joku nuijailee salilla (pirkot kele...) enkä varmasti ole mikään loistava esimerkki jota apinoida, mutta reeniblogi ku reeniblogi!

http://www.evitalehti.fi/blogit/liikunnanvihaaja

Lotta Katariina
Pumpui

Meinasin ilmiantaa oman Pumpuini mutta eihän se ole mikään treeniblogi kun en minä ikinä näemmä kerro mitä minä teen, kunhan valitan napaläskeistä ja siitä kuinka minulla on huono itsekuri :D

Jenste (Ei varmistettu)

Kaverilla on ihan hauska blogi, josta löytyy itseironiaa ja joka on enemmän ennakkoluuloton kuin saarnaava: http://kunnonkaipuu.blogspot.com/
...ja varmaan päivittyisi useammin jos lukijoita olisi vähän enemmän!

Vierailija (Ei varmistettu)

Tsekkaa ainakin kaverini blogi http://jumppaa.blogspot.com/

Ei mielestäni sisällä hippeilyä, ei tietääkseni goji-marjojakaan ja kyseessä ei ole hillitön bodari.

Riina (Ei varmistettu)

Ilmiannan: "Tämä blogi kertoo jumpasta ja hiestä ja hauiksesta ja siitä miten lihavat blokkaa tykimmin."
http://muskelimuikut.blogspot.com/

Vierailija (Ei varmistettu)

Tässä on ihanan serkkuni Lindan kirjoittama treeniblogi!

http://bodygossip.blogspot.com/

Kirjoittaja asuu tällä hetkellä Pittsburgissa Kansasissa ja harrastaa fitnessiä, mutta kirjoittaa mielestäni kuitenkin niin, että kuka tahansa voi ottaa jotain vinkkiä treeneihinsä vaikkei itse yhtä tosissaan treenaisikaan. Erityisesti viimeisin postaus Operation Beautifulista on mielestäni todella kannustava ja ihana.

Lindan sanoin : Tavoitteena rakastaa itseään joka päivä hieman enemmän kuin eilen -niin kuin jokaisen pitäisi.

Enjoy :)

InkaJ (Ei varmistettu)

Mulla on hyvä blogi!! ;) http://puolimaratonblogi.blogspot.com ! Omat lajivalintani eivät tietenkään ole ne monipuolisimmat (tankotanssi ja juoksu), mutta oon kiinnostunut monenlaisesta ja taustaa löytyy mm. taekwondosta ja salibandysta. Itekin oon haeskellut hyviä treeniblogeja mutta tuntuvat olevan kiven alla!

Vierailija (Ei varmistettu)
tiiti
ite puin

Kiitokset hurjasti kaikille, alanpa tsekkailemaan uusia tuttavuuksia! Ja lisää saa vinkata. Bloggaaja saa tosiaan olla vaikka se "hillitön bodari" tai kunnon fitness-ihminen tai muu superurheilija, lähinnä kunhan se kirjoitustaitopuolikin on kunnossa tulosten lisäksi :D

Nelliina, Liikunnanvihaaja on kyllä aivan loistoblogi! Onkin ollut jo stalkkauslistalla tässä hetkisen :D

Lotta Katariina, no riittää jos on sillain ns. aihepiirissä ja siihen sun palsta kyllä sopii mainiosti. Tykkään! Ja säähän voisit nyt alkaa kirjoittaan enempi treeneistä, tälleen yleisön pyynnöstä :D

Vierailija, olin aluksi varma, että oot Sanu itse, mutta se oli kyllä mun kanssa Jamissa just tuolloin :D Mutta kiitos vinkistä, Sanun blogi on kyllä loistava, ja seuraan neidin treenejä välillä ihan päivittäin reaaliajassa :D

 

 

sanumaria

Tiiti, mistä sää tiiät miten hyvä mää oon laittaan kommentteja kesken Jamin :D Oon sillai monilahjakas. Paitsi tänään Jamissa. :D

Mintun oma sivu

Munkin mielestä treeniblogeissa on yleensä vikana se, että kirjoittajat eivät yleensä osaa joko a) treenata tai b) kirjoittaa.

Paras mun löytämäni aihetta yhtään sivuava blogi on tää: http://sportslady-h.blogspot.com/
Toi tyyppi on personal trainer ja ihan motivoivan timmissä kunnossa. Hän muuten syö gojeja ja muita superfoodeja, mutta ei ärsyttävyyteen asti. Tai ainakaan mua ei ärsytä. Hanna saa myös kaikkea kivaa roinaa kokeiluun, niin nissä voi sitten kateellisena lueskella.

Tätä blogia luesekelin kanssa ennen fitneksen SM-kisoja, kun Johannan treeniä oli kiva seurata: http://lindjohanna.blogspot.com/
nyt en ole vähään aikaan lukenut. Syy ei ole blogissa vaan mun ajankäytössä. En ole omaa blogiakaan (jota aiemmin tuolla jo Jenste näemmä mainosteli) ehtinyt päivitellä, kun on ollut niin kiire vajota synkkyyteen rikkinäisten raajojen kanssa.

Odotan muuten paljon tuolta sun jumppablogilta. Toivottavasti lunastat odotukset. :)

tiiti
ite puin

MinttuNörtti, hahaha, ihan loistavan brutaalisti tiivistetty. Siinäpä se :D Sun blogimeiningit vaikutti ässältä, eli pikaista paranemista raajoille.

Ja kiitokset blogivinkeistä, laitan tsekkaukseen. Tosiaan, ne goji-marjatkaan ei nyt sinänsä haittaa, kunhan ne eivät ole sillain pääosassa. Jos mä jotain osaan, niin se on odotusten pettäminen, mutta aattelin, että mun kirjoittama treeniblogi on jonkinlainen looginen jatkumo sille mun aikaisemmalle "muotiblogille", jota piti siis tyyppi, jonka lempivaatekauppa on joku Henkkis :D

Baba (Ei varmistettu)

Löysin aika lupaavan blogin alun, tuollainen kun marsatreenaa.blogspot.com :)

Kommentoi