Ilmianna loistava treeniblogi.

Treeniblogit, kaikki niitä kirjoittavat on joko ankeita itsetuntokriiseissä jatkuvasti rypeviä jojolaihduttajia, goji-marjoja pääruoka-aineenaan vetäviä saarnaavia sen ”vain yhden oikean” treenimuodon(tm) tunnustavia hippejä tai kirjoitustaidottomia bodareita. Eikö?

Vai sattuisiko linkkilistojesi salatuimmista syövereistä löytymään tukuittain (yksikin riittää) mahtavia treeniblogeja? Siis sellaisia, jotka nuo perisynnit tehokkaasti (tai edes rimaa hipoen) väistävät?

Jos näin, prove me wrong, ja ilmianna tietämäsi hyvät, hauskat ja hienot treeniblogit. Oli se sitten omasi, tai jonkun muun.

mina_ja_mavetanko.jpg

Asiahan on todella ajankohtainen uusi-elämä-maanantain lisäksi myös siksi, että itse (minäminäminä!) päätin uudenaikaistaa treenikirjanpitoani (ruutuvihko), ja kas yllätystä, perustin sitä varten vauvavaiheessa olevan erillissivublogin (erillisen lähinnä siksi, koska käyttämäni lastenpainot ovat luokkaa naurettavat, enkä ole aikaisemminkaan halunnut huumorilinjalle jutuissani lähteä), ja tarvitsen siis kipeästi blogeja, joita voin sokeasti apinoida lukea.

Kommentit (14)
  1. Löysin aika lupaavan blogin alun, tuollainen kun marsatreenaa.blogspot.com 🙂

  2. MinttuNörtti, hahaha, ihan loistavan brutaalisti tiivistetty. Siinäpä se 😀 Sun blogimeiningit vaikutti ässältä, eli pikaista paranemista raajoille.

    Ja kiitokset blogivinkeistä, laitan tsekkaukseen. Tosiaan, ne goji-marjatkaan ei nyt sinänsä haittaa, kunhan ne eivät ole sillain pääosassa. Jos mä jotain osaan, niin se on odotusten pettäminen, mutta aattelin, että mun kirjoittama treeniblogi on jonkinlainen looginen jatkumo sille mun aikaisemmalle ”muotiblogille”, jota piti siis tyyppi, jonka lempivaatekauppa on joku Henkkis 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *