Kampin stailauspäivä, eli tylliä, tylliä, enemmän tylliä

*yhteistyö, Kauppakeskus Kamppi*

Lauantaina oli siis edessä Kampin kauppakeskuksen ja Lilyn bloggarien stailaustapahtuma, johon olin lupautunut silmät innosta kiiluen Cybershopin stailaajaksi. Junamatkalla pääkaupunkiin aloin sitten jo iiiihan vähän stressaamaan, mihin mää olen oikein lupautunut, enhän mä ole edes mikään muotibloggari! Voisin ehkä neuvoa ihmisiä kertomaan kaksimielisiä vitsejä, mutta pukeutumisvinkkejä? Apuaaaarghh! Olin jo vähällä hypätä ulos junan ikkunasta, kun alkoi vähän paljon jänskättämään, että tuleeko sinne kukaan ylipäätään. Sitten ajattelin, että noh, tosiasiassa pahinta mitä tuossa voi tapahtua, on, että hengaan 5 tuntia vaatekaupassa. En ehkä kuolisi.

Onneksi urhea Anne oli ilmoittautunut heti ensimmäiseksi. Ja melkein samantien nurkan takaa ilmestyi Lotta ”tuun vaan moikkaan, mitään mekkoa en tasan pue” Pumpui. Ja sitten, luonnollisesti, seurasi kaikkea tällaista.
anne_ja_lotta_stailaus.jpg

Blogikaksikon lähdettyä oli aika vähän ihmetellä Cybershopin tarjontaa. Ja kattokaa, musta oli tehty kyltti! Seuraavaksi kuvattiin Cybershopin ihan huiput tehotytöt (jotka ehkä saivat tähän kuvaan vähän epäilyttäviä bodarivaikutteita Annelta ja Lotalta). Ja lisäksi pro-bloggaajana kuvailin jänniä ja taiteellisia yksityiskohtakuvia, kuten hiusvärejä ja pandalakin. Onneksi näin, koska kaksi kuvaa ei riitä kollaasiin.

cybershop_stailaus.jpg

Koska virallisia teitä ilmoittautuneita ei ollut enempää, piti yrittää houkutella ihmisiä lennosta mukaan. Onneksi cybershoppaajat osoittautuivat ilmeisen rennoksi kansaksi, sillä ihmiset innostuivat lähtemään tiskillä hengaavan bloggarin stailattavaksi aika maltillisella määrällä suostuttelua ja maanittelua, eikä tarvittu lähes yhtään kiristystä tai uhkailua.

Siinä sitten kierreltiin liikettä ja bongailtiin sopivia vaate-ehdokkaita, ja välillä laukkasin naapurin Spirit Storessa hakemassa lainaan asuihin sopivia kenkiä. Sitten yritettiin saada tyllit mahtumaan samaan sovituskoppiin tyttöjen kanssa ja lopuksi otettiin kuvia. Musta oli ihan kertakaikkisen mahtavaa, miten söpöistä farkkutytöistä kuoriutui hetkessä hottiksia pinup-poseeraajia ja kunnon keikistelijöitä.

paula_ja_katrin_0.jpg

inka_ja_jasmin.jpg

emilia.jpg

Uskoisin, että kirkuvankukikkaassa tyttöilymekossa ja tehostevärityllissä on aika vaikea olla hymyilemättä. Ps. Noi Lady Gaga -kengät, ehkä parhainta awesomea!

Sitten olikin päivä täynnä ja raahustin sangen väsyneenä rautatieasemalle. Kotimatkan muuten kruunasi asemalla tehty julkkisbongaus. Näin Chisun/Jipun. En tiedä kumman, mutta olen aika varman, että jompi kumpi se oli. Minusta on kätevää, että julkkikset näyttävät kaikki samoilta, tässäkin tuli vähän niinkuin kaksi yhden hinnalla.

Mulla oli ihan huippupäivä (pääasia kaikissa tekemissäni blogiyhteistöissä), iso kiitos siis kaikille stailattaville sekä Cybershopin dynaamiselle duolle!

Muiden lilyläisten stailauksia voi väijyä täältä Lilystä sekä instagramista tagilla #kamppistyle.

*yhteistyö, Kauppakeskus Kamppi*

Kommentit (14)
 1. En kestä, miten hauskannäköistä! Tahon kans! Minä ihastelin lauantain parin kuukauden ikäistä tylleihin puettua tylleröä, joka sai muuten tosi nätin nimen. Joten tyllit siellä, mut tyllit myös täällä. Pääasia, että elämässä on tylliä.

  1. Tuolla oli ihan superhauskaa, riittävästi hihitystä yhdelle päivälle 🙂

   Ja kyllä, mitä tyllimpi, sen parempi!

 2. Ninan verkkareissa
  2.9.2013, 18:45

  Minen kestä, olisin kanssa halunnu tylliytyä! Mutta olin muissa maisemissa. Hyvälle näyttää lihas ja hörhelöt!

  1. Mää kyllä niin näen sut tylleissä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *