Käytännön biologiaa: opi tunnistamaan pahuus

ite puin

Tuttavapiirissämme on kiistämätön fakta ja tunnettu tosiasia, että kissamme Risto on jotenkin pahuuden riivaama, taikka ihan vapaaehtoisesti paholaisen kätyri. Epäilen jälkimmäistä.

Milloin tyyppi ei ole pudottelemassa esineitä hyllyiltä (yksi kerrallaan) aamuyön valjetessa, syömässä muovikasseja, raapimassa  pianonjalkaa, sohvaa tai minun kenkiäkin (ja itseasiassa lähes kaikkea muuta paitsi raapimapuuta) tai ihan vaan aiheuttamassa pahennusta ja häiriötä juosten ja huutaen, se näyttää vähintäänkin siltä, että hautoo maanisinta, viheliäisintä ja väkivaltaisinta maailmanvalloitus- ja ihmiskunnanorjuutussuunnitelmaa, jota on kuunaan tunnettu.Mutta viimeinen todisteniitti tuli kyllä tässä. Vain ja ainoastaan absoluuttinen pahuus näyttää noin herttaiselta nukkuessaan. Sitä kutsutaan luonnontieteissä suojaväriksi.

MOT.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Minä ajattelen välillä, että katolisen kirkon keskiaikaiset inkvisiittorit olivat aivan oikeassa pitäessään kissoja paholaisen kätyreinä, saatanallisen pahuuden täyttäminä kieroina otuksina. Itse asiassa noitavainot kohdistuivat ihan väärään porukkaan osuessaan niihin naisiin, jotka onnettomuudekseen olivat ottaneet kissan luokseen asumaan.

(Näin saa sanoa vain ihminen, jolla on aina ollut kissoja ja on nytkin, muuten se olisi kammottavaa vihapuhetta sairaalta kissanvihaajalta. Meillä asuu useita kissoja.)

tiiti
ite puin

Hahah, hyvin mahdollista! Tai sitten ne inkvisiittoritkin vain pelkäsi niitä kissoja, ja näkivät helpompana vaan vainota niitä naisia.

(Ja totta.)

Lotta Katariina
Pumpui

Mua mietityttää 2 asiaa:

1. Miksi kissa syö muovipusseja?

2. Miksi minun kodissani on niin paljon muovipusseja lojumassa ympäriinsä?

tiiti
ite puin

Lotta Katariina, hahahaa, ehkä se muovipussien pureskelu onkin muuten kissan valistunut ja auttava kannanotto mun asumistyylin huonoon feng shuihin :D

VierailijaAnneVee (Ei varmistettu)

Käytän tätä tekstiä todisteena sille, että minä en ole absoluuttisen paha!

Vierailija (Ei varmistettu)

Anteeksi, en voi olla nauramatta. Luulin että meidän edesmenneet kissat Eskopena ja Harri olivat maailman noloimmat nimet kissalle, nyt voin sisällyttää Riston samaan kategoriaan. Anteeksi.

Lotta Katariina
Pumpui

Meillä kissan yöaktiviteetteihin kuuluu mainittu pussinpureskelun lisäksi kirjojen "lukeminen" sängyn vieressä. Jostain syystä silti jemmailen muovipusseja joka puolelle ja lattialle kauheasti kirjoja. Kannattaa myös joskus antaa kissalle leikittäväksi semmoinen mäkkärin mukin päälle tuleva muovikansi. Voi pojat siitä kuuluu kiva ääni aamuyöstä kun kissa nuolee kokiksia siitä pois! :D

Kommentoi