Kesäbodi kesäpihalta

ite puin

Otsikko ei viittaa talvenjälkeiseen haudanryöstöön (eh-hee, anteeksi, tämä on varmasti joku sairaus). Vaan siihen, että nyt voi kuulemma treenata bikinikunnon rästit ulkona, tai näin ainakin huutavat iltapäivälehdet. Ja mitä ne sitten tarjoavat? Hellelenkkeilyä, halonhakkuuta tai joogaa biitsillä? No way! Kesäbodi tulee helpomminkin, ja vieläpä ihan kantakaupungissa! Salillehan ei kannata mennä. Lähinnä, koska siellä olen kuitenkin minä varaamassa sitä ainoata kyykkypaikkaa. Parempi treenata siis pihalla.

  • Jätskinsulamisjenga. Mahtava kaulanseudun avaamistreeni, tätä kannattaa siis erityisesti nörtt toimistotyöläisten suosia. Harjoitus suoritetaan ostamalla hellesäällä aivan liian iso, irtojäätelö. Siis niin iso, että melkein hävettää ja pienet lapset itkevät kateudesta. Siinä se sitten auringossa alkaa pikkuhiljaa sulamaan uhkaavasti ympäri käsiä, ja nyt vain nopea treenaaja yrittää estää kallisarvoisen jäätelön hukkaanmenon vääntämällä naamansa valuvat jätskin tielle. Edistyneentason jengailija käy salamatahdilla nuolemassa myös toisten ihmisten jätskit.

No pain, no massiiviset kaulalihakset!

  • Muurahais-chacha. Soolotanssien aatelia. Laita lantio liikkelle ja vältä muurahaisia ja muita ikäviä purijaeläimiä liikunnan, ei solumyrkkyjen, keinoin. Älä käytä offia, vaan sano "on" rytmille ja kehon ketkutukselle! Zumbakeppien tilalle käy oivasti siideritölkki, hoituu nesteytyskin samalla.
  • Kyyyllä mulla on housut, katso vaikka, tai siis älä sittenkään, mun silmät on täällä ylhäällä - käsivarsitreeni. Tämä toiminnallinen repimis- ja riuhtomistekniikoilla suoritettu ylävartalon kokonaisvaltainen harjoitusmetodi suoritetaan ns. persiinnäkymissortseissa ja olkaimettomassa napatopissa, jotka ovat jonkinnäköinen vapaavalintainen kombinaatio aivan liian pienestä ja aivan liian isosta vaatekoosta. Säilyttäen täydellisen pokerinaaman kuljetaan läpi isoimman ja ruuhkaisimman ostoskadun samalla nopeasti riuhtoen mahdollisesti turhan näkyviä ruumiinosia takaisin minikangaspalojen piiloon. Toistetaan ostoskassit kädessä lisäpainoina.
  • Tappaja-ampiasloikkatreeni. Toteutustapana yksinkertaisesti tehokkaat poispän loittonevat ja ilmavat loikat siitä selkeästi murha-aikaiseesa kohti/ohi/etäällä pörräävästä kimalaisperkeleestä. Tiedättekö, miksi ne ovat niin pulleita? No niillä on taskut täynnä heittotähtiä ja maha täynnä ihmisenpaloja, that's why.Tämä on se tehokkain tapa muokata kimmoisan pyöreä peräseutu, että välttää anafylaktisia reaktioita. Positiivista kannustusta haluavat eivät juokse karkuun, vaan kohti tunnelin päässä näkyvää valoa. Kuulitko? Mikä tuo pörinä on, joka tulee kohti!?
  • Bikiniedustusasana. Puistohengaamassa bikineissä ei ole helppoa. Toista se on oman pihan rauhassa, mutta täällähän on ihmisiä. Ja joku heistä voi olla vaikka joku julkkis tai joku oikeasti tärkeä. Tähän vastauksena on matelijamaista taipuisuutta ja lihasvoimaa vaativa vääntäytymien ja staattinen pito siinä ainoassa ja varsin vaikeasti saavutettavassa asennossa, joka kätkee appelsiini-ihon, maharöllön, mutta tuo esiin olkapäät (opin television homo stailaa -ohjelmasta että tämä on naisen rasvattomin, ja kuulemma siksi edustavin kehon osa) ja takapuolen (se kyykkypaikan varaaminen kannatti).
  • Terassikeli, koska voin -mielenkovennustreeni. Vahva keho vaatii vahvan luonteen, ja sitä treenaamme tässä vaativassa mind of steel -lajissa. Ei viima, ei kevyt kesäsade, ei pilvisyys, ei edes auringonpimennys estä minua kesän terassi-ilotteluilta. Tässä pysyn, vaikka sinerrän ja tuopissa on jäähilettä (joka on todennäköiseti satanut siihen taivaasta). Ellei lumiaura tule tästä auraamaan minua pois.  Kesäkesäkesä! Ei se paleltumisarpi loppujen lopuksi eroa palamisarvesta kuin henkisesti.
  • Aurinkolasiunohdus-HIIT. Kesä, se aika vuodesta, jolloin ihminen kadottaa keskimäärin 7 paria aurinkolaseja (alkaean aina-aina-aina niistä, joista tykkää eniten). Jossain kaikki nuo aurinkolasit pitävät bileitä pyykkikoneeseen hukkuneiden sukkaparien ja työpaikalla unohtuneiden sateenvarjojen kanssa. Treeni suoritetaan unohtamala aurinkolasit sopivasti kasalle, penkille, pöydälle tai muulle sopivalle ulokkeelle, kävelemällä poispäin määrätietoisen reippaasti, ehkä noin parin sadan metrin verran. Tämän jälkeen nopea käsienpyöritystreeni laukussa, lätkäisy otsaan ja reipas spurtti takaisin ulokkeelle. Toistetaan 4-8 kertaa minkä tahansa kotoapoistumisen yhteydessä. Spedeimmät myös iltaisin.


Ja eikun treenaamaan! Kesäkesäkesä!

Kommentit

tiiti
ite puin

 

Hyvinpä asettelin tämän kuvan, kas, mehän ollaan kuin kaksi marjaa :D

Jiiiii (Ei varmistettu)

Just huomasin kuvien yhteyden ja piti tulla kommentoimaan, että hieman on jo nuoruuden vimma laantunut. Mutta pääasia että vuodet ei oo vienny makuaistia ja jäätelö maistuu vielä.

-Juha

tiiti
ite puin

Maistuu, tyyli vain on vähän seestynyt :D Ehkä sitten mummoiässä uudestaan ragella, kun voi ottaa tekarit pois suusta.

Kommentoi