South Carolina

Meidän kevään ensimmäinen reissu tammikuussa oli Pohjois-Carolinaan ja toissa viikonloppuna päätettiin suunnata Etelä-Carolinaan. Ilmat ovat täällä olleet melko lämpimiä, joten halusimme mennä jonnekin missä pääsemme rannalle ja voisimme nauttia auringosta. Olin myös lukenut ja kuulut paljon hyvää kaupungista nimeltä Charleston, joten päätimme suunnata tuolle alueelle. Lähdimme matkaan torstaina ja palasimme sunnuntaina illalla. Perjantain vietimme Charlestonissa, joka oli kaunis rantakaupunki itärannikolla. Kaupunki sijaitsee suurin piirtein Etelä-Carolinan rannikon puolivälissä. Palmuja, kauniita taloja ja meri.

Charleston perustettiin 1670, joten kyseessä on vanha kaupunki Yhdysvaltojen mittapuulla. Kyseessä on satamakaupunki, johon liittyy paljon historiaa. Kaupunki oli muun muassa orjakaupan keskus 1700-luvulla ja keskeinen paikka Amerikan vallankumouksen ja Yhdysvaltain itsenäisyyssodan aikana.

Vietettyämme päivän tuulisessa Charlestonissa suuntasimme kohti etelää talolle, jonka vuokrasimme Airbnb:stä. Matkaa talolle oli noin pari tuntia ja paikka oli iso saari meren äärellä. Fripp Island on lomakeskus, jonka alueella on ranta, taloja, golfkenttä ja muuta vapaa-ajan tekemistä.

Alueella on myös paljon eläimiä. Näimme muun muassa kahdessa eri paikassa valtavan alligaattorin löhöilevän golfkentän lammen vieressä ja alueella oli paljon peuroja. Ympäristöltään saari todella erilainen mitä olen ennen nähnyt. Erittäin suositeltava ja viihtyisä kohde! Lisätietoja saaresta ja alueesta täältä: https://www.frippislandresort.com/.

Kuvat ja video Edyta <3

XOXO T

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *