Itsenäisiä tekoja

Itse Minna Mänttäri

Tänä aamuna aivan itsenäisesti paistoin aamupalaksi pekonia ja munia, sillä en muista päivän olleen koskaan huono jos sen on aloittanut pekoniaamiaisella.

Pihapuussa viihtyvät pikkulinnut olivat popsineet lintulaudat tyhjiksi, joten tuiskua uhmaten kävin täyttämässä ne, aivan itsenäisesti.

Aivan itsenäisesti huomasin vielä puoliltapäivin olevani yöpuvussa. Totesin aivan itsenäisesti, että sille asialle tuskin tarvitsee tehdä yhtään mitään.

Mies laittoi aivan itsenäisesti lähimetsässä juosseen hirven pataan ja kannen kiinni. Pataa uuniin laittaessaan hän aivan itsenäisesti totesi tyytyväisenä että voipi olla että viepi kielen perssiiseen.

Siis se ruoka.

Aivan itsenäisesti hän myös tarjoili lasillisen punkkua sohvalla kalsarit jalassa röhnöttävälle vaimolleen. Annoin siitä hänelle aivan itsenäisesti kymmenen pistettä.

Vielä tänään aion aivan itsenäisesti valmistaa lohimähnää ja syödä sitä ruissipsien kanssa. Aivan itsenäisesti aion myös sekoitella muutaman Eevan lanseraaman verigreippi-geeteen ja kohottaa maljan räntäsateiselle ja niin kovin rakkaalle kotimaalle.

Toivotan aivan mahdottoman itsenäistä itsenäisyyspäivää itse kullekin säädylle!

 

Kuvassa Pomppu-kissa näyttää mallia oikeaoppisesta itsenäisyydenjuhlinta-asennosta, aivan itsenäisesti.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.