Kiitos kaikesta, Lily

IMG_3420.JPG

Karvan verran päälle viisi vuotta, 566 blogipostausta

Yhteisöllisyyttä, vahvoja samastumisen kokemuksia, voimakas tunne siitä, että ruudun toisella puolella on ihmisiä, jotka katsovat tätä maailmaa samasta, vinosta vinkkelistä. Hienoja keskusteluja, rutkasti lämpöä ja ymmärrystä. 

Paljon hyvää, josta toivottavasti saan osan mukaani. Sillä nyt on aika lähteä.

KIITOS Lily 24.8.2012 – 9.9.2017. Oli kivaa, ei muistella pahalla.

Tätä asiaa olen kypsytellyt jo tovin, mutta lähtöpäätös sai lopullisen sysäyksen tämän uusimman mainoskokeilun myötä. Vaikka olen tällainen suttuinen hippi, ymmärrän toki ettei tämä (blogi)maailma ilman markkinarattaiden pyörimistä toimi, mutta minä en enää halua olla osa sitä. En enää siinä vaiheessa, kun mainokset hivuttautuvat keskelle postausta ja ihan pokkana istuvat perseelleen minun tekstini päälle.  

Tervetuloa siis jatkossa uudelle, mainosvapaalle tontilleni.

Osoite on rouheasti

itseminnamanttari.com

ja kannattaa laittaa myös blogin Facebook-sivu seurantaan, uudet postaukset päivittyvät aina sinne heti tuoreeltaan. Nämä vanhat tekstit jäävät tänne Lilyyn luettaviksi, jos eivät itsestään räjähdä jonnekin bittiavaruuteen. 

 

Noh. Ei kai siinä sitten muuta. Paitsi:

”GIVE ME MY EXIT MUSIC.” 

puheenaiheet ajattelin-tanaan
Kommentit (28)
  1. Toimitus kiittää ja kumartaa yhteisistä vuosista, on ollut ilo saada lukea sun juttuja täällä Lilyssä! Onnea uuteen <3 <3 

  2. Uusi osoite otettu ylös!

    Ihan samasta syystä muuten lopetin itse täällä viime vuonna. Eipä yllätä, että tämä tismalleen sama uudistus tuli tänne taas…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *