Nuo arjen pienet, typerät hetket

Itse Minna Mänttäri

Postireissulla piipahdin ihan vaan ohimennen Seppälään värikkään kynsilakkahyllyn houkuttelemana. Kun vaatetus koostuu pääasiassa mustasta ja harmaasta, niin jostainhan se riemu on revittävä, vaikka sitten värikkäistä kynsistä.

Ooh, miten nätti sävy ja hinta alle kolme euroa, olkoon menneeksi!

Kotona kurkkasin peilikaappiin ja sieltäpä morotti täsmälleen samansävyinen puteli, eri merkkiä tosin.

Enkä voi edes piiloutua sen selityksen taa, että lakkoja olisi jotenkin niin paljon etten millään voi muistaa kaikkia sävyjä ulkoa. Niitä on alle kymmenen.

Noh, nyt on sitten sekä naitlupia että villiä ja mietoa. Miettikää, miten paljon hauskempi tuonkin lakan nimi olisi ihan suomeksi? Ja mikä helkutin Villi & Mieto? Että oon joo vähän sillai hurja mut en sit oikeestaan kuitenkaan, ehe ehe.

Kyllä, tämä on nyt todella iso ja merkittävä ongelma.

 

Kommentit

FFFifi
Fitness Führer

Tämä on nyt vähän tylsää, mutta luulen, että nimen on tarkoitus viestittää värien olevan räväköitä mutta koostumuksen hellävaraista? ("Räväkkä", siinä vasta adjektiivi. Yhtä paikkansapitävä kuin "nuorekas".)

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

No joo, voin ehkä myöntyä tuohon tulkintaan. Hellävaraisesta tulee vaan aina Fairy-astianpesuaine mieleen. Ja miten se nyt tähän liittyy? Ei mitenkään. Paitsi että lakka osoittautui käytössä vähän liiankin hellävaraiseksi, eli rapisee pois turhankin rivakasti.

Ja mitä tästä opimme? Tuskin yhtään mitään.

marietta

Nykistä löysin kynsilakan, jonka nimi oli Liquid Piss.

Toistan: Liquid piss.

Otin kuvankin. Täytyy julkaista se, kunhan pääsen kotikoneelle. "Nestemäinen kusi" ansaitsee ehkä oman postauksen.

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

EI-KÄ.

Ella. (Ei varmistettu) http://ellallaa.blogspot.fi/

Minä ostin kirkkaan oranssin wild&mildin ja kas! Se hohtaa baarivalaistuksessa (ts. night clubilla). Eli ehkä villiys on piilevää?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.