Tyylikäs yhden yön juttu

Cougarwomanin blogipostaus kommentteineen sai pohtimaan, millainen on hyvä yhden yön juttu. Tyylikkäästi, tyydyttävästi, kohteliaasti hoidettu one night stand. Käytänpä esimerkkinä ihan omaa elämääni, kun siellähän on mistä ammentaa tilanteeseen kuin tilanteeseen sopivaa kokemusta.

Olin bilettämässä legendaarisessa mummotunnelissa. Ympäristöä zoomaillessani katseeni lukittui erääseen herrahenkilöön. Ensin mietin, että tyyppi on niin out-of-my-league, komea kuin mikä, business-tyyppisesti pukeutunut, varmaan jostain Nizzasta juuri tullut purjehtimasta ja sitä rataa. Hän kuitenkin hymyillen vastasi katseeseeni. Pistin peliin parhaimman vamppausilmeeni ja hän ymmärsi heti kutsun. Mies käveli luokseni ja voi luoja, miten kävelikään. Hän esitteli reippaasti itsensä ja pistin merkille karheankäheän ääneen. Kaikki täydellistä tähän asti..

Juttelimme siinä niitänäitä, toisiamme silmäillen. Miehellä oli loistava huumorintaju, meillä oli todella hauskaa yhdessä. Aika pian selvisi, että varattuja ollaan kumpikin. Tai oikeastaan epätyydyttävissä suhteissa, eroprosessin eri vaiheissa. Tämä ei tuntunut kumpaakaan juuri häiritsevän. Tulevaisuudesta ei ollut mitään puhetta. Se oli kuitenkin täysin selvää, mitä sinä iltana tulisi tapahtumaan.

Kummankin ystävät tajusivat tarpeettomina poistua ja muutaman tunnustelevan suudelman jälkeen päädyimme läheiseen hotelliin. Yötä ei tuhlattu nukkumiseen. Seksi oli loistavaa, aivan täydellistä. Kumpikin teki parhaansa miellyttääkseen toista. Ei todellakaan ollut kysymys tunteettomasta, kylmästä panosta. Noin seitsemän molemminpuolisen orgasmin jälkeen (joo, aika hämmästyttävää se oli jopa meidänkin mielestä) ja ehkä 15 minuutin unen jälkeen hoipuimme vapisevin jaloin ulos huoneestamme.

Kävelimme käsikädessä torille kahville, hihittelimme kaikille tyhmille jutuille mitä nyt saattaa mieleen tulla. Kunnes oli sitten sen eron aika. Seistiin siinä vastakkain, halattiin. Mies: ”Mulla oli tosi ihanaa. Kiitos tästä. Olet aivan täydellinen nainen”. Minä kiittelin puolestani ja hän sitten: ”Harmi, ettei me voida enää tavata. On ehkä parempi, ettei edes yritetä mitään yhteydenottoja?” Minä myöntelin, että juujuu, näin on paras. Hän otti leuastani kiinni ja suuteli silleen hellästi: ”Menepäs nyt siitä!” Otin askeleen poispäin ja käännyin: ”Mutta tietenkin sä voisit ottaa mun numeron ihan varuiks. Ei siis tarvii soittaa, mutta?” Hän hymyili vähän vinosti ja tallensi numeron. Vielä yksi pusu ja heipat.

 

 

Niijja, soittihan hän sitten kuitenki. Ja nähtiin muutamia kertoja. Minä sitten erosin silloisesta suhteestani, hän tietääkseni ei. Tuosta jutusta jäi kuitenkin niin hyvä maku, että hymyilen edelleen tätä kirjoittaessani.

 

Kommentit (23)
 1. pilkunnussija
  3.6.2016, 06:13

  Mutta…mutta.. eihän tuo ollut yhden yön juttu!? 😀

  1. Eihän se ollut. Eihän ne koskaan ole 😀 Mutta siis tarkoitus oli..

 2. Luin blogiasi kymmenen postauksen verran.

  Ala prostituoiduksi. Se on ainoa mihin sinä kelpaat. Olet niin huono nainen, että olet alle arvostelun. Kukaan mies ei ansaitse tuollaista naista vaivoikseen.

  1. Jos olisin ammatinvalinnanohjauksen tarpeessa, kääntyisin asiantuntijan puoleen. Samoin suosittelisin sinua omassa tarpeessasi tekemään. Valitettavasti minun koulutukseni ei riitä sinua terapoimaan. 

   Yritä jaksaa, sulla on selvästi tosi paha olla. Hei, tsemppiä! 

   1. [[{”fid”:”766301″,”view_mode”:”media_original”,”fields”:{”format”:”media_original”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:””,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:””},”type”:”media”,”attributes”:{”height”:”225″,”width”:”500″,”class”:”media-element file-media-original”},”link_text”:null}]]

   2. Luin vielä kymmenen postausta lisää.

    Millaisen miehen luulisit tulevan iloiseksi tuollaisista jutuista? Pelkkää visvaa ja syanidia ja rikkihappoa. Miksi oikeasti olet yhdenkään miehen kanssa tekemisissä? Mulle tulee harvoin mitään fyysisiä ongelmia minkään tekstin lukemisesta, mutta sun jutuista nousi verenpaine vakavasti. Pelkästään ajatuksesta, että tuolla ulkona liikkuu tällaisia naisia ja en voi tietää miten tunnistaa niitä ja välttää kaikkea kommunikaatiota ja kontaktia niiden kanssa.

    1. Älä ole huolissasi. Minä kyllä tunnistan sinut ja laisesi ja ilolla vältän kaikkea kontaktia kanssasi

     1. Joo tosiaan toivottavasti ei tavata, on parempi ihan molempien kannalta.

     2. Haha, aivan mahtava vastakommentti! Respect.

      1. Apua, annoin respectiä siis tälle kommentille:

       ”Älä ole huolissasi. Minä kyllä tunnistan sinut ja laisesi ja ilolla vältän kaikkea kontaktia kanssasi.”

    2. Minä taas luulen, ettet ole lukenut yhtään aiempaa postausta. Visvaa, syanidia, rikkihappoa?

     1. Olen lukenut. Ei minua tämä kyseinen teksti, tämä tänään kirjoitettu, juurikaan haitannut. Se on juuri ne tekstit tuolta aiempaa, jotka ovat todella pahasti raivoa herättäviä. En viitsi edes alkaa selata uudestaan, ei ole terveellistä jos verenpaine nousee niin paljon yhtäkkisesti.

      1. Noissa verenpaineasioissa pystyn sinua paremmin neuvomaan kuin päänsisäisissä ongelmissasi. Korkeaa verenpainetta saa laskemaan ihan vaan terveillä elämäntavoilla.

       Tupakoinnin ja runsaan alkoholinkäytön lopettaminen tietenkin auttaa. Liikunnan lisääminen ja ylipainon karistaminen saa paineet kohdilleen. Ja lisäbonuksena tulee vielä parantunut ulkomuoto ja menestys naisten parissa (ellet avaa suutasi ja pilaa mahdollisuuksiasi). Myös mahdollinen seksielämä saa ihan uutta potkua, kun ei tarvitse paineista välittää.

       1. :’D 

        Sä oot niin mun sankari  <3

        1. Wow, kiitti Puumis. Sä oot mun <3

     2. Heh, kiitos kommentistasi. Outoa tulkintaa minustakin. Kai se oli misogynian värittämää. Kun ei nainen osaa olla, niin pakko sille on paikkansa osoittaa 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *