Apteekkiplus ja PuNainen

 

Ihan ekaksi laitan kollaasin höpsöttelystä. Poika laittaa aina lippiksensä meidän päähän. Ja kuvissa tabletin kauneus ominaisuus päällä.20160615_181817.jpg

Sitten Apteekkiplus.fi ostoksiin. Olen aiemminkin tilannut verkkoapteekeista tuotteita ja olen ollut tyytyväinen, nyt kokeilin vuorostaan tätä apteekkia koska huomasin postauksen Isyyspakkauksen blogissa.

20160615_180416.jpg

Ensinnäkin ihana yllätys oli kuinka ihanasti paketti oli pakattu ja vihreä paperi kimalteilla, ei ensimmäisenä uskoisi Apteekinpaketiksi, mutta piristi mukavasti ilmettä ja päivääni.

20160615_180544.jpg

Tilasin meille laastareita ja  ampikyypaketteja kaksi, koskaan ei voi tietää mitä tapahtuu, ollaan ainakin vältytty tälläisten ottamiselta mutta jatkosta ei voi tietää. Itselle porevitamiineja ja apteekin shampoota jota käytän välillä kutinan ja hilseen takia. Pojalle myös vitamiineja ja kylpyyn vaahtoa. Näytteinä sain Vichyn, Cerelanin ja Aqualan Duon.

20160615_180625.jpg

Kun Apteekkiplus.fi:stä tilaa kolme kesäkampanjaan kuuluvaa tuotetta, saa valita neljästä Muumimukivaihtoehdosta. Pähkäilinkin kaikkien välillä koska mitään näistä minulla ei ole, lopulta päädyin Myyn ja papan välille. Pappa voitti tällä kertaa. 

Nopea toimitusaika ja sopivat maksutavat ovat plussaa. Kiitos tästä tilaan jatkossakin.

Toisesta apteekkiverkkokaupasta saat ostoksistasi rahaa takaisin kun menet Apteekkituotteet.fi sivuille Bonuswayn kautta.

20160615_110306.jpg

Tänään on lisäksi PuNainen päivä eli laitathan punaa huuliisi jos sitä ei vielä ole.

”Punainen on osa kansainvälistä Go red for women –ajattelua. Tavoitteemme on edistää naisten hyvinvointia, ennaltaehkäistä sairastumista ja vähentää työstä poissaoloja.” Lue lisää PuNainen.fi  Ja lyhyesti painonhallinnastani sain kilon pudotettua mutta ainut ongelma että se tuli takaisin. Ja olen joutunut pitämään taukoa liikunnasta, koska siitepölyt ym aiheuttaneet kauhean tukkoisuuden ja nyt olen kauhean väsynyt ollut etten jaksa liikkua tai keskittyä mihinkään, motivaationi menee edestakaisin, saisiko teiltä jotain stemppiä ja ideoita laihduttamiseen?  Ps. Jokaisesta tilaamastasi Foreverin huulipunasta lahjoitan 1€:n syöpätutkimuksiin. 😉

suhteet oma-elama terveys suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *