Ensimmäinen merkintä

Ensimmäinen teksti on aina vaikea aloittaa ja tällä hetkellä näpyttelen tätä kännykällä, koska tylsää ja olen flunssassa. Enkä edes tiedä kunnolla mistä kirjoittaa mutta varmaan vähitellen kerron elämästäni. Nyt aluksi kerron teille unelmistani.

Olen pitkään unelmoinut työstä jota voin tehdä kotona. Ei tarvitse olla aikoja milloin herätä tao lähteä vaan olla itsensä pomo. Olen kokeillut kaikenlaista hommaa eli monta rautaa tulessa hankala löytää sitä omaa juttua. Olen menettänyt talouteni osittain  velkaantumiseen etsiessäni omaa juttuani. 

Tykkään ommella mutta tarvitsen aikaa opetteluun se ehkä voisi olla se oma yritys? Valokuvaus myös ? Bloggaaminen? Ole  haaveillut bloggaajan työstä pitkään. Mutta tahtoisin myös oppia bloggaajaksi. 

Paras minkä tiedän on verkostomarkkinointi joka kasvaa maailmalla kokoajan olen itse siinä mukana ja uskon ja tahdon näyttää ihmisille että joskus tienaan 50 000€/kk. Mutta ehkä ensin ne velat. Heh.

 

Blogissani tulen kertomaan verkostomarkkinoinnista ja muusta. Ehkä tämä on enemmän lifestyle tyylinen. Ehkä kerron myös lastenhuoneen teosta kunhan sellaisen joskus saa sekä vaatehankinnoista. Askartelusta tms….

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *