Viimeviikonloppuna korona rajoituksia rikkoneista mielenosoittajista

Viime viikonloppuna järjestettiin mielenilmaus koronarajoituksia vastaan. Tämä on mielestäni ihan äärettömän vastuutonta tilanteessa, jossa pohditaan ulkonaliikkumiskieltoja ja maskipakkoa. Ymmärrän että on ihmisiä jotka eivät usko koronaan tai vastustavat korona rajoituksia. Se ei silti oikeuta vaarantamaan muiden ihmisten terveyttä. On mielestäni vastuutonta että osa näistä korona miekkariin osallistuneista on tämän viikon aikana mennyt normaalisti töihin mahdollisesti korona tartunnan kera.

Olen myös erittäin pettynyt siihen että poliisi ei hajottanut mielenosoitusta. Ei se että mielenosoittajat provosoi tai uhoaa saa olla peruste siihen että mielenosoitusta ei hajoteta. Se että mielenosoittajat käyttäytyi näennäisen asiallisesti ei sekään saisi olla peruste sille että miekkaria ei hajotettu. Miekkari rikkoi yksiselitteisesti kaikkia korona rajoituksia. Turvaväleistä ei ollut pääsääntöisesti mitään tietoa eikä kyllä maskeistakaan. Myöskään yli kuuden hengen tilaisuuksia ei saisi järjestää.

Mielestäni jatkossa vastaavat miekkarit pitäisi hajottaa alkuunsa. Meillä jokaisella on velvollisuus toimia siten että tiukempia korona rajoituksia ei tarvittaisi.

Kommentit (1)
  1. 1zqjho'”(){}:/1zqjho;9

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *