CAFELITO

Janita Johanna

 

Lauantaina testattiin Kallioon vastikään avattu Cafelito. Suloinen pikkukahvila (googlasin muuten vasta kirjoitettuani tämän, että kahvilan nimi kääntyy suomeksi juurikin pikkukahvilaksi) sijaitsee Harjutorilla ja on Madridista kotoisin olevan Luis Marinón loihtima pala Espanjaa keskellä Sörnäistä.

Nimensä mukaisesti kahvila on pieni, vain kahdeksan istumapaikkaa. Tunnelmaltaan paikka on ihana ja siitä huokui sellainen pikkupaikan fiilis, mikä ketjurafloista ja kahviloista puuttuu. Vähäisistä istumapaikoista huolimatta paikka ei kuitenkaan tuntunut ahtaalta ja meitä odotti sopivasti yksi tyhjä pöytä, isommalle porukalle paikkaa en kuitenkaan suosittelisi. 

Otettiin valmiiksi kootut aamupalasetit, johon kuului kaksi leipää, kahvi, jogurtti ja mehua. Leivät sai itse valita ja meillä oli menussa näkyvät Manolo (ibero-kinkku) ja Lola (avokado-seesaminsiemen). Molemmissa oli pohjalla jotain erityisen hyvää tomaattimurskan kaltaista.

Tuntuu, että kehun aina kaikki suosittelemani paikat täällä maasta taivaaseen mutta nyt täytyy oikeasti sanoa tämän olleen yksi parhaista aamupaloista hetkeen. 

 

-Janita

Kommentit

Yhtä sirkusta!

No olipa tosi pikkuinen kahvila. Heti tuli mieleen, että tuleeko noin pikkuisesta niin paljon rahaa, että maksetaan palkat, vuokrat, sähköt...huh...Ei pitäs miettiä liikaa muitten murheita :). Herkulliselta kuitenkin näyttivät nuo syömiset!

janitajohanna
Janita Johanna

Pieni oli tosiaan, toivotaan heille menestystä :). Herkullisia olivatkin!

Paula (Ei varmistettu) http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

Kuulostaa aivan ihanalta paikalta ja tuo teidän nauttima aamupala näyttää herkulliselta! Voisi kyllä käydä joku päivä tuolla :3

janitajohanna
Janita Johanna

Oli kyllä ihana! Suosittelen :)

Vierailija (Ei varmistettu)

paikka on avattu yli vuosi sitten.. :)

janitajohanna
Janita Johanna

oho! no, mulle uusi :-).

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.