KASVISRUOKAA
Ruokajuttuja! Väsäsin eilen mun bravuuria, parsakaali-fetapiirakkaa ja kylkiäisenä kesäkurpitsa-pastasalaattia. Molemmat ihan superhelppoja mutta vieläkin parempia. Teen piirakat aina valmispohjiin koska no, helppous. Mun mielestä ne on myös hyvän makuisia joten miksi nähdä vaivaa 😀 Meillä ei myöskään ole piirakkavuokaa, joten teen piirakat aina irtopohjavuokaan.
Nää molemmat on ollut jo pidemmän aikaa kestosuosikkeja kaiken näköisissä illanistujaisissa ja rennoissa juhlissa. Välillä oon heittäytynyt villiksi ja tuunaillut piirakkaa pekonilla tai kirsikkatomaateilla, tälläkertaa mentiin ihan tällä perus. Salaatin kanssa tein tomaattisen jogurttikastikkeen joka sopi siihen yllättävän hyvin. Ollaan muutenkin viimeaikoina tehty jogurttikastikkeita varmaan kaikkien ruokien kanssa.
Erityismaininta muuten noista Lidlin kaurasydämistä, jos ette oo maistanut, niin maistakaa.
Feta-parsakaalipiirakka
Valmis piirakkapohja
Pakasteparsakaalia
Paketti fetaa
2dl sipuliruokakermaa
2 kananmunaa
Mausteita (suola, pippuri, chili, valkosipuli..)
Juustoraastetta
Uunissa tasalämmöllä 225 asteessa epämääräinen aika, ehkä 40 minuuttia?
Päälle rucolaa
Kesäkurpitsa-pastasalaatti
Salaattia
Kesäkurpitsaa
Paprikaa
Kurkkua
Sipulia
(Avocadoa ja tomaattia jotka unohdin)
Tricolor-pastaa
Fetaa (käytin seosta jossa oli seassa myös oliiveja)
Tomaattinen jogurttikastike
Muutama desi turkkilaista jogurttia
Ehkä kaks ruokalusikallista tomaattipyrettä
Suolaa
Pippuria
Chiliä
Kivaa sunnuntaita<3!
-Janita