STCKHLM 2-GREASY SPOON

Janita Johanna

Edellisessä postauksessa puhuin perjantaisesta brunssista, joka ansaitsee oman postauksensa ja tässä se tulee. Meidän oli tarkoitus mennä legendaariseen Stockholm Brunch Clubiin, mutta tultiin toisiin ajatuksiin nähtyämme paikan edessä kiemurtelevan jonon.

Etsittiin netistä lähistöllä olevia brunssipaikkoja ja löydettiin Greasy Spoon- niminen paikka.  Tämäkin paikka oli tosi suosittu ja saatiin hetki odotella pöytää. Tukholmassa vaikuttaa muutenkin olevan vähän edistyneempi brunssikulttuuri kuin Helsingissä, on nimittäin vaikea kuvitella joutuvansa jonottamaan brunssille perjantai-aamuna.

 

 

Järkyttävä nälkä ei ainakaan helpottanut valinnanvaikeutta, joten päädyimme ottamaan vähän kaikkea. Eggs benedictiä pekonilla, eggs benedictiä lohella, pannukakkuja mansikkahillolla ja ricotalla, pannukakkuja banaanilla ja vaahterasiirapilla, mimosoja, lattea.. Voisin alottaa perjantait vähän useamminkin näin. Tämän plus kahden seuraavan aamun hotelliaamiaisen jälkeen oli melkoisen karua palata toimistolla nautittavan kaurapuuron pariin :-D.

Yksi juttu ihanassa länsinaapurissamme yllätti, nimittäin "we are cash free"- tyyliset kyltit monessa paikassa. Tässä(kin) voitaisiin mun mielestä ottaa mallia Helsingissä. 

 

 

Suosittelen lämpimästi testaamaan Greasy Spoonin jos vierailette Tukholmassa! Palvelu, miljöö ja etenkin ruoka keräsivät mestalle pisteitä 5/5.

 

-Janita

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.