STCKHLM 3

Janita Johanna

Kolmas ja viimeinen Tukholmapostaus!

Jäähallin ulkopuolella meidän Tukholmanreissu koostui pääsääntöisesti kaupungilla haahuillen ja ihastellen. Unohdan aina miten ihana kaupunki Tukholma on, jos voisin päättää tulevan opiskelupaikkani vain kaupungin perusteella, olisi se ehdottomasti Tukholma. Etenkin kaikki sisustuskaupat voittavat Helsingin ihan 6-0 ja mukana tekis mieli aina raahata kokonaan uusi sisustus. Nää kukkakuvat on muuten otettuu H&M Homesta (!)

Kuvassa näkyvä takki on superlöytö Monkin outletistä, jossa oli kaikki normihintaiset tuotteet puoleen hintaan. Onneks meillä oli jo kiire hallille löytäessämme kyseisen liikkeen, joten vältyttiin henkilökohtaisilta konkursseilta. Meillä oli mukana  ainoastaan käsimatkatavarat joka myös hillitsi hieman ostohimoja. Tää oli muuten elämäni ensimmäinen reissu pelkillä käsimatkatavaroilla ja pulloteltuani shampoita ja hoitoaineita sadan millin matkapakkauksiin, tajusin miksi :-D.

Samaisen kuvan nauru on muuten aito ja kuvastaa aika hyvin koko reissun fiiliksiä, lukuunottamatta lauantaisen, hieman myöhään venyneen illan jälkeisiä olotiloja sekä fiiliksiä kun paluulentomme oli reippaasti myöhässä ja jouduttiin hengailemaan Bromman kolmen neliömetrin kokoisella kentällä.

Lisää tällaisia reissuja, kiitos.

 

Ihanaa lauantaita teille<3!

 

-Janita

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.