Congratz

sam_1321.jpg

Mooi

Maanantaina leivoin töden jälkeen kakun mun kaverille kun se täyttää tiistaina ja me juhlitaan pikkase. Ja sit tottakai siivosin kuin hullu. Ja lenkillä ehdin olla kans.

Tiistaina mun kaks kaverii tuli töihin syömään lounasta. Sit myöhempää illalla lähtiin 5 likkaa syömään Pancho Villaan. Sitten tultiin mun luo ja juotiin vähän ennen baarii, mä en juonu paljoo kun mun piti ajaa autoo puol 8 aamulla, kivaa. Oltiin baaris, ihan kivaa oli, mulla ei ollu ihan feelis päällä mut mä olin siks kun kaveri nyt täytti vuosia. Onneks olkoon Hannah!

Tänään jaksoin töihin kello 7, niin tottunu mennä nukkumaan 22-23 aikoihin kun herää 6. Ja tulin yöllä puol 1 kotio, kyllähän mä sain 5 1/2 tuntii nukuttuu mut.. Menin töiden jälkeen torille kattoo vähän kauppoja ja tavaroita jota tarvitsen Tukholmanreissua varten! Niin kivaa päästä sinne shoppailemaan ja nähdä isosisko kun hän nyt opiskelee siel ihan keskustas. Vielä illala olin nyt lenkillä, tein perus vatsa, selkä jne. Huomenna viiminen työpäivä tältä viikolta kun perjantaina lähen veljen kans lentokoneella Arlandaan ja sit tullaan takas lauantaiilta laivalla Turkuun ja bussilla sit sunnuntaiaamuna ylös noin 340kilsaa. Odotan niin kovasti!

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *