Stockholm

sam_1360.jpg

Mooi

Pitkäst aikaa! Perjantaina lensin veljen kans arlandan lentokentälle, hypättiin bussiin ja vei meidät Cityterminaaliin keskelle tukholman keskustaa. Sisko oli vastas, niin kivaa nähdä isosisko! En voi tajuta kuinka me, kaikki kolme voidaan naruaa niin paljon ja puhua. Oltiin niin ihanas karkkikaupas ja sit oltiin siskon luona.

Lauantaina herättiin hostellis ja lähimme siskon luo aamiaiselle. Sitten oltiin shoppailemas, en löytäny niin paljoo mut vähän toin kotio ainaki. Oltiin syömäs lounasta, niin hyvää oli! Illalla veli ja mä lähtiin Vikinglinella Turkuun päin. Osteltiin taxfreessa karkkii ja juomia.

Sunnuntaina oltiin Turuussa, istuttiin bussis 6h kotiopäin, hoho mä kyllä sanon! Äiti ja iskä odotti meitä asunnolla ja lähtiin mun kummisedän kans amarilloon syömään, kun setä täytti vuosia.

Nyt sitten olen ollu töis päivisin ja en ole ehtiny tänne kirjoittaa, enkä jaksanu. Alotin eilen mun venäjänkielenkurssin, olin vähä jännittyny mut oli niin kivaa! Olen sillä kurssilla siks kun nyt olen töissä päivisin niin halusin keksiä jotakin tekemistä iltasin ja sit ajattelin että se on hyväks kun nyt asutaan näin lähellä venäjää ja kun meillä on paljon venäläisiä turisteja. Kun etsin jostakin töitä niin on hyvä kans kun osaa vähän kieliä.

suhteet oma-elama ystavat-ja-perhe
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *