Running In The Rain

sam_1169.jpg

Mooi

Töis on ollu hernekeitto ja pannaripäivä, viikon kiireisin päivä. Ihan loppu, seisonu tiskikoneen ääres koko päivä, ja juossut välillä kattoo salaattipöytää. Sit piti vielä siivota keittiön lattia.

Kun tulin kotiin satoi kaatamalla mut mä kyllä silti menin ulos lenkille! Olipa kyllä ihanaa. Ja kun mulla on astma niin sade helpottaa juoksua. Ja ihan märkä olin kun juoksin 5kerrosta rappusia ylös ja pääsin asunnon ovelle. Sit vielä perus vatsa,peppu,reisi,selkä lihakset nopeasti vaan. En uskalla vielä tehdä mitään käsiliikkeitä ettei joudu sairaslomalle taas. Laitoin pekoni-muna salaatin, niin hyvää laittaa vain vähän oliiviöljyä, balsamicoa,suolaa,pippuria, ja vähän kaikenlaisia vihanneksia mitä nyt sitten löytyy jääkaapista. Ja munan pitää keittää vain noin 5min ihanan raaka keskeltä. Eihän se niin kauan tai vaikeeta ole tehdä salaatin noin vaan.

Huomenna on perjantai! Ja lähen töiden jälkeen veljen kans ajelee kotiopäin noin 130kilsaa, ottaa noin 1 1/2 tuntii. Ja viikonloppuna aion olla kavereitten kans ja lähtee ulos baarin, en ole ollu ulkona pitkään aikaan, aina ollu jollakin lailla kipee.

hyvinvointi liikunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *