Vauvanhuoneen seinämaalaus

Vuosi siinä meni, että sain ostettua muutaman pikku purkin maalia. Nimittäin suunnittelin seinän maalausta jo raskaana ollessani, erityisäitiyslomalla peukaloita pyöritellessäni. Toki silloin oli ehkä akuutimpaakin projektia työn alla.

Noh, nyt vihdoin Prismassa minulla leikkas sen verran, että kävelin maaliosastolle. Ruskea maali jäi vielä ostamatta, sillä meinasin hahmotella jonkun eläimen vielä kuvaan mukaan.
Seinän pohjaväri oli valmiiksi vihertävän harmaa, edellisen asukkaan laittama. Aattelin, että se on aivan hyvä, en jaksa alkaa koko seinää suttaamaan. Mielestäni se toimii hyvin noinkin.

Ennen
Jälkeen

Vuosi meni että sain aikaiseksi aloittaa, kolmessa tunnissa sain homman tehtyä. Tuntuu hölmölle että venyi näin pitkälle 😄

Vielä mietin josko auringon maalaisi kanssa vasempaan reunaan, sen minkä-lie eläimen yläpuolelle.

Prosessi eteni aika lailla näin: en löytänyt lyijykynää, toisin kuin vihreän kajalkynän, sillä sitten hahmottelin vapaalla kädellä ensin kuvat seinään ja sitten vain maalasin päälle. Onneksi kajalin sain maalattua piiloon joka kohdasta, koska sitä ei saa seinästä irti oikein millään hahhaha…hups.

Riittävän pieniä suteja en tajunnut ostaa, mutta meiltä sattui niitä löytymään, joten rajat sai tehtyä tarkasti. Se oli ehkä tärkein vaihe koko hommassa.
Täytyy sanoa että oli tosi kiva pieni piirrustushetki. Tuli oikein hyvälle tuulelle, kun sai tehdä jotain erilaista mutta yksinkertaista.
Uskoisin että tuo maalaus menee useamman vuoden Romeolla ja voihan siihen aina välillä vaikka lisäillä jotain hahmoja tai elementtejä.

Nana

koti sisustus diy lapset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *