Mielensäpahoittaja täällä hei

Viikonloppuna näin erästä tuttua, jonka kanssa aiemmin olin tosi paljon enemmän tekemisissä ja olinkin tosi iloinen, että oltiin näkemässä pitkästä aikaa.

Kuitenkin näkemisen jälkeen minulla on valitettavasti todella kurja fiilis. Pakko olla hormonit osittain mukana tässä kun harmittaa näin paljon. Mutta oli miten oli – väitän että en ylireagoi (ainakaan kovin paljoa).

Vaihdettiin siinä kuulumisia tämän tutun kanssa ja innoissani toin esille ”niin mua kosittiin!” Sillä tavalla hymyssä suin hihkuen onneani. Vastaus oli: ”Joo. Näin videon.” Ja sitten hän jatkoi: ”Mutta aivan liian myöhään naisen kannalta.”Äänensävynä oli sellainen väheksyvä ja tuomitseva hänen todetessaan, että asia on näin.

Tyrmistyin täysin, ilmeeni oli varmasti sen mukainen ja en osannut sanoa mitään. Sitten juttu jatkui hänen alkaessaan kertoa omista kokemuksistaan ja upeista hetkistään.

En tiedä tarkoitti hän sitä, että olen aivan liian vanha ollakseni morsian, vai sitä, että teimme lapsen ensin ja kosinta tapahtui vasta sen jälkeen. Tai jotain muuta? Loukkaannuin joka tapauksessa todella paljon.

Oli ajatus noiden sanojen takana mikä tahansa, pitäisikö ajatukset päivittää kenties tähän päivään?

Elämäni kaksi aarretta on tuo söpöläisvauva ja mies, jonka kanssa olen hänet tehnyt. Jos kukaan (etenkin joku tuttu henkilö) mitenkään arvostelee kyseiseen sävyyn jompaa kumpaa, tai jotain heihin liittyvää, kyllä se menee tunteisiin. Ainakin minulla – olin sitten ylireagoiva tai en.

Myöskin kosintatilanne oli minulle rakas. Henkilökohtainen todella tärkeä muisto. Se, että tämä kyseinen tuttu näki siitä videon, tuntuu tietysti nyt inhottavalta. Luultavasti tilanne on ollut nolo, ruma, väärä, naurettava what ever tämän tuttuni, tai jopa monen muunkin mielestä (muita julistuksia en tosin ole vielä naamatusten kohdannut). Mutta tiedättekö, IHAN SAMA! Se on minun muistoni. Minun kosintani. Jos et ole onnellinen puolestani (liittyi hetkeen sitten mulletti tai kasarimeikit) niin sitten on tainnut ystävyys ajaa ohi meidän väliltämme. Tämä seikka pahentaa tietysti tämän hetkistä oloani lisää. Että jos tuttavasi kosintatilanne tai sen ajoitus mielestäsi on surkea, suck it in ja sano vaikka että….no en tiiä, ehkäpä: ”onnea”?

Ja tiedättekö, tästä oppineena, en ikinä enää halua videoille tuollaisia hetkiäni, jos on mahdollista että ”väärät” henkilöt näkevät niitä ja sitten jollain tasolla pilaavat fiilikseni. Koska näköjään ei voi ennalta tietää, keitä nuo ”väärät” ihmiset ovat.

Onneksi tämä kirjoittaminen aina saa parmman olon. Saa jutut systeemistä ulos.

Seuraavat kosintaan ja häihin liittyvät postaukset tulee varmasti olemaan hieman iloisempia. Sillä edelleen olen onnellinen, ja iloinen, ja ylpeä, että juuri tuo mies kosi minua. (Vieläpä rankan vuoden päätteeksi, joka on sisältänyt vauvavuoden, trauman käsittelyä, remontteja ja muita pienmpiä vastoinkäymisiä.)

Sekä tiedän että meidän häistä tulee maailman siisteimmät bileet ♥

Terveisin, mielensäpahoittaja

 

Kuvat Pinterestin syövereistä.

puheenaiheet mieli ystavat-ja-perhe
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *