Nimenantojuhla

Ensiksi, pahoittelut kuvien laadun vaihtelusta, joukossa on niin eri kännyköillä räpsittyjä kuvia, kuin valokuvaajankin laatu-otoksia.

Kiitos ihanien helteiden, meidän pojan nimiäiset saatiin pidettyä ulkona. Iltapäivällä meidän takapihalla on varjoisiakin paikkoja, joissa oli ihana seurata juhlan kulkua.

Yhden ja kahden välillä oltiin pyydetty vieraiden saapumista, jotta kahdelta päästäisiin asiaan. Aloitettiin kuohuviinin kaadolla, ennen kuin toivotettiin juhlavieraat tervetulleiksi. Esiteltiin kummihahmot ja annettiin jokaiselle heistä kirjekuori, jossa oli nimi heille kerrottavaksi. Kummihahmoja kolme, nimiä kolme. Vieraiden päästämän ihastuneen (♥) kohahduksen jälkeen nostettiin maljat.

Elisa Lairikko, ystäväni ja tanssikaverini -joka on ammatiltaan musikaalinäyttelijä- hurmasi meidät seuraavaksi laulutaidoillaan. Pocahontasin Colors Of The Wind ja Elviksen Can’t Help Falling In Love With You kuulostivat upealta.

Sitten päästettiin porukka herkuttelemaan.

Kuva: Eetu keränen

Kuva: Eetu keränen, kakku: Jem Bakes & Cakes

Esiintymislava & kuvauspiste koostui puukaaresta, johon tilasin kukkavihon floristilta ja alas lisäsin kuivattua eukalyptusta, kaverikseen hortensian. Matto meiltä löytyi ennestään juuri sopivasti tuohon värimaailmaan. Puiset sydämet ostettiin Balilta pari vuotta sitten.

Olin tosi tyytyväinen päivään. Rento, juhlallinen ja koskettava lauantai. Perhe ja ystävät ympärillä, upeassa kesäpäivässä ♥

Edellinen ilta ja juhlapäivän aamu oli aikamoista hässäkkää, paljon sukulaisia ja sylissä kiertämistä. Ollaan huomattu että pieni reagoi aika voimakkaasti kun on paljon vieraita, hälinää ja hän kiertää sylistä toiseen. Seuraava yö ja jopa päivä tahtoo mennä levottomissa merkeissä ja unet on katkonaisia.

Tuona lauantaina pikkuherra alkoi olla todella tyytymätön juuri ennen vieraiden saapumista, joten totesin että nyt tarvii rauhoittumista tai koko päivä menee kiukutteluksi.

Vetäydyin makuuhuoneeseen syöttämään pojan ja nukutin hänet sylissä vaatteiden vaihdon jälkeen. Onneksi ehdin ajoissa ja hän nukkuikin sitten koko juhlan ajan. Kaikissa kuvissakin hän on täydessä unessa 😀 ♥

Juhla-asuna toimi H&M:n pellavapaita ja -shortsit, kun en ehtinyt kirpparikierrokselle. Mirrin väsäsin itse.

Kiitos kaikille osallisille – teitte ihanan päivän meidän kanssa!

Ai niin – pojan nimeksi tuli Romeo

Nana

perhe tapahtumat-ja-juhlat lasten-tyyli ystavat-ja-perhe
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *