Kaunis, herkullinen, edullinen ja terveellinen joululahja

jouluomena-2.jpg

Kaikkien tuttavapiiriin kuuluu luultavasti niitä, joilleon vaikeaa keksiä kohtuullista joululahjaa. Ihmisellä on todennäköisesti jo kaikkea, eikä mahdollisista tarpeistakaan toisaalta osaa puhua. Tällaisissa tilanteissa ystäviä ja tuttavia ja heidän joulun alla tapahtuvia yllätysvierailujaan alkaa herkästi pelätä ja pakoilla. Monet varautuvat niihin hamstraamalla tuulikaapit ja komerot täyteen erilaisia tarjouskonvehteja. Konvehtien joulun sanoma tuntuu vain usein olevan lähinnä se, että ku halvalla sai tai ku pakko on jotai antaa. Bongaamani vinkki on erinomainen idea myös ammattikasvattajia kiitellessä: rakastetumpikin kansankynttilä saattaa nyrjähtää, jos kiitollisista oppilaiden vanhemmista muistuttaa läpi joulunpyhien kolmekymmentä hyasinttia.

Kotona piipahtaessani bongasin kuitenkin äitini kehittämän, suorastaan nerokkaan lahjan juuri tällaisiin tilanteisiin.

Kauniisti pakattu jouluomena!

Oudoksuin ajatusta kieltämättä ensin itsekin, mutta hetken pohdittuani ajatus paljastui loistavaksi. Mehevä, helakanpunainen ja vahakuorisena kiiltävä omena on herkullinen, terveellinen ja vielä kaikenlisäksi varsin kaunis! Kaiken muun hyvän lisäksi omena ei pääse hirvittämään hinnallaankaan.

Pelkkä omena on toki tylsä, mutta kauniisti sellofaaniin pakattuna, muutamalla karamellillä, pähkinällä tai piparkakulla höystettynä siitä tulee mitä oivallisin lahja. Pakettinarun lisäksi mukaan voi kiepauttaa roikkumaan vaikka huovutetun jouluisen koristeen tai kauniin heijastimen.

jouluomena.jpg

P.S.: Muistathan myös marraskuisen postauksemme lahjakoreista? Se on erinomainen lahja joulunakin!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *