Muodikas 2-väriranskalainen

Tänä keväänä (ja jo pitkin talvea) olemme usein nähneet perinteisen ranskalaisen tilalla rohkeitakin värejä. Musta pohja ja violetti kärki, vitivalkea pohja ja musta kärki, turkoosi pohja ja vaaleanpunainen kärki… Vain taivas on rajana!

Jos pelkäät jo yrittämistäkin ja olet varma sotkevasi lakkauksen, ajattele uudestaan. Helpoilla vinkeillä sinäkin onnistut nopeasti! Tarvitset kaksi lakkaa, manikyyritarroja sekä halutessasi koristeita.

img_4369.jpg

Aloita hoitamalla kynsinauhat, puhdista kynsi ja lisää pohjalakka. Pohjalakan kuivuttua asettele manikyyritarran alaraja haluamallesi rajalle.

img_4370.jpg

Seuraavaksi lakkaa pohjaväri. Kaksi kaarevaa vetoa reunoille mukaillen kynnen muotoa, varo koskettamasta kynsinauhoja tai -vallia (jätä mieluummin pieni rako lakan ja ihon väliin). Yksi pitkä, tasainen ja kostea veto keskelle tasaista lakkaa varten. Jos haluat lisätä lakkaan helmiä, timantteja tai muita koristeita, tee se ennen lakan kuivumista. Paina timantit tai helmet vielä kosteaan lakkaan.

img_4373.jpg

Poista manikyyritarra pohjavärin ollessa vielä kostea. Yhdellä vedolla luomaasi rajaa mukaillen lakkaa kärki. Viimeistele värien kuivuttua vielä päällyslakalla mahdollisten koristeiden kiinnittämiseksi.

28042011238.jpg

Minulla olivat käytössä Isa Doran kevään uutuusvärit 708 cool camel ja 705 combat khaki, jotka voitin lilyn näytä kevätkyntesi arvonnasta. Helmet ebaystä, manikyyritarrat Mavala. Kokeile rohkeasti eri värejä ja koristelumalleja!

muoti trendit meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *