Paluu kouluun!

Tämän kuun lopulla pitäisi palata koulun penkille opiskelijana viiden ja puolen vuoden ”tauon” jälkeen. Eli lukion jälkeen en ole koulun penkillä istunut opiskelijana vielä, opettajana kylläkin. Viime viikolla tuli viesti, että minut on hyväksytty kouluun.

Yksi vuosi opiskelua niin tulee tittelinä Someguru / Mediasuunnittelija. Noilla titteleillä voin sitten suunnitella mainoksia, somettaa ammatikseni esim. yrityksen somettamista tai somemainonnan suunnittelua. Tästä koulutuksesta on hirveästi hyötyä omalle teatteriryhmälleni Teatteri Poltteelle, ammattitaitoinen mainonta firman sisältä käsin luonnistuu sitten!

Vähän hirvittää aikaiset aamuherätykset, kun olen niin iltapainotteisesti elävä ihminen jo ihan työnikin puolesta, teatterissa kun suurin osa työstäni tapahtuu iltapäivisin / iltaisin. Kaipa kaikkeen tottuu ja pitäisi aloittaa jo totutteleminen heräämisiin, eikös sitä sanota että puoli tuntia päivässä pystyy siirtämään omaa rytmiään. Toivottavasti vain iltarytmi ei pahasti muutu, koska en haluaisi nukahdella töissä!

Jos on jotain vinkkejä, mikä auttaa aamusin motivoitumaan ihanasta sängystä nousemasta kylmään maailmaan niin niitä otetaan vastaan tai jotain superherättävää juomaa/ruokaa kahvin kylkeen!

Alla pari kuvaa musta. 😀

10592644_10153543060139354_3469437049611037553_n.jpg

IMG_20150906_201037.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *