Tähtien sota tulee!

STAR WARS VII: THE FORCE AWAKENS

KESKIVIIKKO 16. JOULUKUUTA

KYLLÄ! KYLLÄ! KYLLÄ!

Olen innoissani! Uuden Tähtien sota elokuvan liput tulivat ympäri maailman myyntiin ja varattavaksi viime maanantaina (19.10.) kello kymmenen reikäreikä. Olin koulussa ja valmiina kirjautuneena sisään Finnkinon nettisivuille ja sillä samalla sekunnilla kun kello löi 10 painoin F5 ja sivu päivittyi, liput olivat valittavissa ja sainkin ne valittua, mutta en päässyt edes seuraavalle sivulle kun Finnkinon nettisivut kaatuivat. Näin kävi useasti… Niin lähellä varausta ja zzzuuummm… sivut kaatuvat.

Finnkino koitti kovin pahoitella vitsailun varjolla Facebook-sivuillaan meille tosi faneille ja hermo siinä meni siihen lekkeriksi heittämiselle.
Nyt on verkko jumissa ymäri galaksia. Kohta näytetään verkkokaupalle valomiekkaa. Ei auttanut valomiekan näyttäminen, IT-jedimme puurtavat parhaansa mukaan. Pahimipia oli leffasitaatit. ”Be patience my young padawan”. Ymmärrän, että yrittivät rentouttaa tilannetta, mutta miten voi olla että vielä 2015 niinkin pienessä maassa kuin Suomi voi verkkokauppa mennä juntturaan jos ja kun ryysikseen on varauduttu (ainakin niin sanoivat tehneensä). Vitsin heitti ja sitaatit tietyissä määrin on ihan ok, mutta jotain asiallistakin infoa olisi voinut laittaa, tietoa olisi kaivannut.

Kokeilin sitten kännykällä 1,5h päästä kun ei näyttänyt asiasta edelleenkään tulevan mitään. Kännykällä pääsin Finnkinon sivuille kirjautumaan, pääsin verkkokauppaan varaamaan liput ja painoin vielä ”vahvita varaus” ja samalla hetkellä kun tuota nappulaa panoin niin sivut kaatuivat. Heti perään uusiksi ja onnistuin varaamaan liput! Nyt on 6 lippua varattu ja parit niistä kavereille ja äitille ja isälle tottakai!

Jediperhe menee jedielokuvaa katsomaan jedielokuvateatteriin! Kyllä se taistelu oli sen väärti!

Klo 17.30 16.12.2015 Turun Finnkinossa nähdään, jos joku vaikka samaan näytökseen on tulossa! 🙂

MAY THE FORCE BE WITH YOU!

P.S. Kuten blogini nimi ehkä antaa ymmärtää niin olen siis Star Wars -fani 😀

 

12106992_10153593376072488_7841267134701268825_n.jpg

 

suhteet oma-elama leffat-ja-sarjat uutiset-ja-yhteiskunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *