Välikaronkka

6tag_060615-114420.jpg

Olen siis täksi kesäksi ohjannut ja osittain tuottanut Turun historialliselle Kakolanmäelle aivan vanhan vankilan kupeeseen kesäteatteria. Näytelmäksi valikoitui Woody Allenin elokuvana tuttu Kesäyön seksikomedia, joka on osoittautunut suureksi yleisömenestykseksi. Paljon hyvää palautetta tulee koko ajan ja enään onkin vain 2 näytöstä jäljellä ja nekin loppuunmyytyjä, kuten suurin osa kaikista kesän näytöksistämme. Oli siis aika viettää välikaronkkaa!

Esityksen jälkeen kun oli kamat kasassa ja vaihdettu vähän freessimpää vaatetta päälle niin käytiin hakemassa ruokaa El Namista (Hesen pojan meksikolainen pikaruokala, namnam!). Kanaburrittoa ja nachoja, jotka huudeltiin kuka milläkin alas, itse käytin ruokajuomana skumppaa. Alottelujen jälkeen tavattiinkin loput porukasta jokirannassa, josta suunnattiin kohti kulttuuripitoista jokilaivaa, Katarinaa, jossa juotiin näytelmämme nimikkodrinkit (lyhyeen lasiin Helmixiä [värikkäistä turkinpippureista tehty ”salmari”]​​​​​ ja batteryä) ja sen jälkeen kokeiltiin kaikkia erilaisia kannuja joita Katskulta saa.

Illan viiletessä ja ilomielen parantuessa siirryttiin sisätiloihin, yökerho Forteen (ei mikään maailman mahtavin mesta, mutta eipä täällä sellasia olekaan). Yllättäen tänään on ollut ihan vetreä olo, mitä nyt kaupasta lähti muovikassillinen herkkuja tämän päivän ruuaksi.

Alla pari promokuvaa näytelmästämme:

Kuvat: Vesa Mendolin

Kuvien editointi: Laura Virtanen & Topi Pajunen

Mainosjuliste: Topi Pajunen

Yhteinen_FINAL.jpg

yhteinen_väri_FINAL.jpg

Seksikomedia_web.png

 

suhteet oma-elama ystavat-ja-perhe suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *