Taas kutsuu mua kalsarit ja Kuusamo

Jenna K

Kukkuu! Nyt meikkis näkyy. Nyt ei.

Tänään olen täällä, huomenna jo kaukana.

Lähden kohta Kuusamooon laukussani iso kasa ylisuuria neuleita ja Marni-kalsarit (H&M:n Marni-malliston rippeet myydään nyt puoleen hintaan).

Kuusamossa aion katsella melodramaattisesti järvelle ja kuunnella Björkiä. Lukea monta kirjaa ja laskea pari kertaa alas tunturilta. Valmistaa äidille aamiasmunakkaan ja istua isän kanssa iltanuotiolla kuksat kädessä. Pelätä moottorikelkan kyydissä ja nukkua yksin, rauhassa  ja pitkään.

Sitten lennän takaisin Helsinkiin, haen kotoa farkkutakin ja pitsimekon ja jatkan samalta seisomalta matkaa Lontooseen. Siellä hukun ihmisten ja ostoskassien sekaan ja hyräilen sovituskopeissa. Etsin uuden kaverin, joka vie minut päiväkaljalle ja syömään sipsejä. Sanon dear ja love kaikille kivoille ja luen brittilehtiä yöllä, hotellihuoneen kylpyammeessa.

Kyllä. Parin tunnin päästä unohdan itseni ja teidät. Mutta vain kymmeneksi päiväksi.

Sitten tulen takaisin ja olen todennäköisesti täysin pihalla ja rahaton, mutta tyytyväinen ja täynnä itseäni.

 

Voidaan loistavasti  ja käännetään katseet kohti maailmannapaa,

lomalaisen ylivoimaisella äänellä komentaa: Jenna, joka tanssii kohta alla olevaa biisiä  neljän tuulen hattu päässään

Kommentit

Jenna! Ihanaa! Sun teksti sai mut niin hyvälle tuulelle! Nauti Kuusamaosta ja Lontoosta. Luv luv 

Hampaat irvessä

eikä! meinaa tulla itku silmään jonkinnäköisestä koti-ikävästä. olen itse syntyisin posiolta ja viettänyt lapsuuden kesäni siellä. enää siellä ei ole vain ketään sukulaista tai ystävää, jonka luokse mennä. tällä viikolla juuri yritin miehelle argumentoda sen puolesta, että ostettaisiin sieltä kakkosasunto. mutta en keksinyt melkein yhtään järkevää syytä. ymmärrän myös, etten enää pärjäisi siellä kokoaikaisesti.

Mahtilomaa hani!

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi että sä olet niin ihanan pirtsakka :) Ihan niin paljon innostuin tosta sun tekstistä että melkein hetken luulin että itsekin olen lähdössä lomalle...Sulle tulee ihan paras loma. Nautinnollisia lomapäiviä...!

t. Ilona

Taina
Taina

Parasta lomaa ihanainen! <3

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Diana: Kiitos kulta, voi hyvin ja nähdään sen jälkeen, joohan! <4

Nna: Ymmärrän täysin. Vietin Kuusamossa kaikki lapsuuteni kesät ja olen jo nyt ihan nostalgian kourassa, kun mietin paluuta tutuille seuduille. Meillä on onneksi siellä perheen kesä- ja talvimökki, joten on aina jokin paikka johon palata. Mutta jos järjellä ajattelee, niin Turun saaristomökki lienee järkevämpi investointi, ainakin noin niin kuin logistisesti. Yritän ottaa sulle jonkin kuvan pohjoisesta ja julkaista sen jossakin välissä vaikka blogin Facebookseinällä.

Ida: Tänks muru, parasta pääsiäistä sullekin <3

Ilona: Senkin söpöläinen, kommenttisi jälkeen innostuin lomastani entisestään! En ole yhtään työn väsyttämä, joten voin keskittyä nyt levon odottelun sijaan intoiluun ja lähtötärinään - ja miettimään sitä, mitä syön menomatkalla :) JIHAA! (okei, nyt alkaa lähteä mopo käsistä, mutta toisaalta, tämä oli ensimmäinen päivä elämässäni, kun joku, eli sinä, kutsuu minua PIRTSAKAKSI)!

 

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Taina: Kiitos kultaisin! Puhuin susta muuten  juuri tänään, kun vastailin tutkimushaastattelussa kysymyksiin blogini lukijoista. Voit arvata, että vastaukseni henki oli kiitollinen ja rakkaudellinen.

Lot-ta (Ei varmistettu)

Toivottavasti olen lähettyvillä, kun alat etsiä sipsiystävää Lontoosta. Ihanaa lomaa ja tervetuloa maailman mahtavimpaan kaupunkiin!

Tomi

Mahtia lomaa Jenna!

Lontooseen päästyäsi muista käydä kaljalla ainakin täällä. Vaihtoehtoisesti voisit tuoda pubin mukanasi Helsinkiin.

Mimix (Ei varmistettu)

Olet ihanan hassu päivän piristäjä! Hassunhauskaa lomaa! :-)

Nellie (Ei varmistettu)

ihanaa lomaa ihana Jenna!

Vierailija (Ei varmistettu)

oi ihana neule sulla päällä!Mistä tollasia löytää=)!! Oikein kesäistä pääsiäistä!!

Susannah

Olet kerrassaan ihku!

mikko (Ei varmistettu)

oi kyllä! briteissä saa maailman parhaat sipsit! nauti dear.

Fiipi (Ei varmistettu)

Kuulostaa ihanalta! Minun kommenteissa kaikki on vaan ollut ihanaa :) Suunnittelen myös Lontoon reissua. Tee sitten kattava postaus kun tulet takaisin. Lähdetkö yksin vai ystävän kanssa?

eveliina
Kult!

Ihana Jenna! Toivottavasti Kuusamon reissu sujui nostalgiahymy huulilla ja nyt viipotat London townissa kuten meikäläinen viime viikonloppuna :)

Sini Maria (Ei varmistettu)

Hei! Aivan ihanaa kun löysin blogisi! tervehdys Nairobista, täällä kanssa aika ajoin ikävöidään pohjoisen leiritulille juomaan kuksasta kaakao ja paistamaan tikkupullaa nuotioilla. Ooh.. Kiva fiilis kirjoituksissasi.

nansk

Heipä hei Jenna, toivottavasti olet tulossa pian takaisin piristämään Lily-hetkiämme! (:

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Lot-ta: Ei näkynyt naista sipsimestoilla! Mutta aika hyvin imuroin yksinkin :)

Tomi: Emmää ehtinyt, ja sit ku olin ottamassa sitä sulle mukaan, oli muka jo käsimatkatavarat täynnä. Ensi kerralla sitten, kiitos loistovinkistä!

Mimix: Oon kuullut lähi aikoina olevani huvittava, ilmeisen tahattomasti vielä, kiinnostavaa. Loma oli ihana :)

Nellie: Kiitän ja kumarran! Kyllä kannatti lähteä.

Vierailija: Kiitos! Pääsiäinen oli ensin kovin talvinen Kuusamossa ja sitten kovin keväinen Lontoossa. Ostin neuleen COS:n miestenosastolta.

Susannah: Oho, eka kerta, kun mua sanotaan ihkuksi. Jännää! :)

Mikko: Kiitos kulta, mä tein parhaani, sekä sipsien että nauttimisen suhteen, ja pakko sanoa, että olen varsinkin siitä sipsiosuudesta oikein  ylpeä.

Fiipi: Mä olin yksin, mutta tapasin siellä ystävän ystävän. Kattava raportti kannattaa kaivaa Tomin palstalta, mä olin niin lomalla, etten ottanut kaupungissa edes kuvia, paitsi hotellista sellaisia "Tässä tää söis sipsejä ja tässä ois tän varpaat hotellitossuissa". Ne lupaan julkaista, mutta ketään tuskin kiinnostaa :)

Eveliina: Kiitos, kaikki meni ihanasti. Toivottavasti teilläkin! <3

Sini Maria: Ihanaa kuulla, että samaistut, viihdyt ja kommentoit. Kiitos! <3

nansk: No täälhä mää taas! Ihanaa, kun kaipasit!

Kommentoi