Edullinen luonnonkosmetiikkasarja-käyttökokemuksia

m7.JPG

m2.JPG

*Meikit saatu yhteistyönä: 4Dream

m6.JPG

Boho Green Maku-Up on egologinen, eettinen ja edullinen luonnonkosmetiikkasarja, johon on helppo ihastua. Runsas värivalikoima, korkea pigmentipitoisuus, luonnollinen mutta hyvä peittävyys, jokaiselle löytyy varmasti mieluisat sävyt ja omalle iholle sopivat tuotteet. Tuotevalikoima koostuu meikeistä, meikkisiveltimistä ja kynsilakoista. Raaka-aineina käytetään helposti uusiutuvia luonnonvaroja, pakkaukset ovat kierrätettäviä ja ylipakkaamista on vältetty. Kaikki kosmetiikkatuotteet ovat luonnonmukaisia ja sisältävät paljon luomu raaka-aineita, brändille onkin myönnetty useita eri sertifikaatteja kuten COSMEBIO- ja OneVoice-sertifikaatit.

Kosmetiikkasarjasta minulla oli ennestään olleet käytössä heidän voidemainen meikkivoide sekä kynsilakat, nyt kuitenkin pääsin tutustumaan tuotteisiin laajemmin ihan tuotantotavoista lähtien. Olen käyttänyt nyt tuotteita muutaman kuukauden ja ajattelin kertoa mistä olen erityisesti pitänyt ja miten tuotteet ovat minulla toimineet.

m10.JPG

Aloitetaan meikkipohjasta, sain tosiaan testiin sarjan bb-voiteen, tuotteella saa kevyen ja luonnollisen meikkipohjan. Erityisesti arkimeikkiin täydellinen jos ei tarvi vahvaa peittävyyttä ja myös kesällä tämä tulee varmasti olemaan ykköstuotteeni. Itselläni on atooppinen iho ja talvisin iho kuivuu herkästi ja meikkipohja hilseilee, tässä tuotteessa ei ole sitä ongelmaa vaan iho pysyy kosteutettuna. Voide sisältää myös paljon karpalovettä joka estää ihon ennenaikaista ikääntymistä. Meikkipohjatuotteet eivät sisällä silikoneja, täten meikkivoide ei levity aivan yhtä helposti kuin ”tavallinen” meikkivoide, siksi onkin hyvä käyttää levitykseen esimerkiksi bohon omaa meikkivoidesivellintä, sekä mielellään levittää meikkivoide kasvoille aina alue kertaansa tasaisen lopputuloksen saamiseksi. Mieluisaa on myös tuotteen hinta sillä se pyörii 18e tuntumassa. 

Yhdeksi luottotuotteeksi on jäänyt myös sarjan irtomainen mineraalipuuteri jonka sudin kevyesti koko kasvoille bb-voiteen päälle, puuteri ei tee ihon pintaa kuivan näköiseksi, ainoastaan vie iholta ylimääräisen kiillon ja asettaa meikkivoiteen sekä tasoittaa ihon sävyä. Käytän tuotetta myös yläluomella, luomivärin alla. 

m13.JPG

Käytössäni on ollut myös sarjan terra cotta maaputeri sävyssä 03, tuote levittyy iholle tasaisesti tuoden kevyen päivetyksen, sitä on helppo käyttää myös varjostuksien tekemiseen. Poskipunissa on 4 sävyvaihtoehtoa joista itselläni on sävy 04  hempeän roosa, tuotteessa pigmentti on korkea ja se levittyy iholle kauniisti tuoden poskille ihanaa hehkua. 

Volume mascara pitää lupauksensa sillä se tuo ripsiin runsaasti lisää pituutta ja tuuheutta, ripsivärissä on myös sopivan kokoinen harjaosa jonka avulla ripsari on helppo levittää myös alaripsille sotkematta. Ripsari pysyy hyvänä koko päivän varisematta alaluomille.

Seuraavaksi päästäänkin luomiväreihin ja niitä löytyy sekä yksittäisinä nappeina, sekä 8 sävyä sisältävä Gypsy-luomiväripaletti, johon ihastuin heti, täydelliset sävyt joista 4 hehkuvaa ja 4 mattasävyä. Paletin ulkomuoto on todella kaunis puupakkaus, paletti on myös uudelleen täytettävä kun olet käyttänyt lempisävysi loppuun. Tuotteissa on erinomainen pigmentti eikä se kasaannu päivänmittaan luomivakoon. Hempeän roosahko silmämeikki on mielestäni herkullinen yhdistelmä pinkin mattapunan kanssa.

m12.JPG

Huulipunat ovat 100% luonnonmukaisia ja ne sisältävät useita hoitavia ainesosia.Yleensä tykkään käyttää hillittyjä huulipunasävyjä mutta olen ihan rakastunut 106 sävyyn ja kuten kuvistakin näkyy sävy on täydellisen kylmä pinkki. Punassa on voimakas pigmentti ja erinomainen pysyvyys ja hintakin pyörii vain 12 euron tuntumissa, laajasta sävyvalikoimasta löytyy punia moneen makuun. Tuotteissa on numerokoodi jonka avulla tunnistat tuotteiden koostumuksen: 100-numeroiset peittävät mattapunat, 200-numeroiset peittävät helmiäispunat, 300-numeroiset kuultavat mattapunat, 400-numeroiset kuultavat helmiäispunat, jotka käyvät huulikiillon tapaan.

m11.JPG

Bohot ovat vallanneet meikkipussini ja tuntuu hassulta mitä olen edes käyttänyt näitä ennen. Suosittelen testaamaan jos sarja ei ole entuudestaan tuttu, edullista ja luontoa säästävää sekä ihoasi hellivää♡ Sinua lähimmät jälleenmyyjät löydät täältä http://www.4dream.fi/bohogreenmakeup/jalleenmyyjat/Torniossa meikkisarjaa myy Luonnon kauniit, https://luonnonkauniit.fi/yhteystiedot/.

m9.JPG

Kommentit (6)
  1. packersmovers
    30.1.2019, 12:45

    Hi, very nice article. Keep up the good work.

    Packers and Movers in Hyderabad

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *