Miss Eloweena 2018 kilpailu

 

kuva_153.jpg

Alkuvuodesta näin Henna Peltosen luotsaaman kauneuskilpailun haun olevan käynnissä nyt toista kertaa, kilpailu tuntui heti sopivalta itselleni ja arvomaailmaltaan juurikin sellaiselta minkä takana pystyn täysin seisomaan. 

Kilpailussa etsitään luonnollisen kaunista suomineitoa, joka toimisi esimerkkinä nuorille hyväksymään itsensä sellaisena kuin on, ilman hiusten ja ripsien pidennyksiä, rakennekynsiä tai raskasta meikkiä, kilpailussa on kielletty myös lävistykset ja näkyvät tatuoinnit sekä kauneuskirurgiset toimenpiteet. Ja mikä tärkeintä, kilpailussa painotettiin nimenomaan sisäistä kauneutta ja aitoutta, kilpailun aikana se näkyi myös sillä että meitä ei missään vaiheessa pyritty muuttamaan, vaan meidän ihana missiemo Henna Peltonen nimenomaan painotti olemaan täysin oma itsensä ja usein saimmekin kuulla Hennan sanomana ”luvatkaa mulle että ette ikinä muutu, vaan pysytte just tuollaisina ihanina mitä nyt ootte”

Pohdiskelin paljon kilpailuun osallistumista ja mietin uskaltaisinko hakea mukaan. Kerroin asiasta parhaalle ystävälleni ja ajatuksiani osallistumisesta sekä syitä miksi hakisin kisaan mukaan, sainkin häneltä kannustusta ja vahvistusta omille mietteille. Niinpä sitten laitoin hetken harkinnan jälkeen kuvallisen hakemuksen sähköpostitse menemään.

”Onneksi olkoon, sinut on valittu Miss Ew 2018 kisan esikarsintaan” luki saamassani sähköpostiviestissä kilpailun hakuajan sulkeuduttua.

kuva_154.jpg

Seuraava vaihe esikarsinnoissa oli videohaastattelun tekeminen johon ohjeet olin saanut sähköpostitse.

Huhtikuun loppupuolella sitten sain tietää että minut on valittu 15 tytön joukkoon semifinaaleihin jotka järjestetään Villilän kartanolla Nakkilassa, siellä tiedossa oli siis kuvauspäivä jonka perusteella valittaisiin lopullinen finaalikymmenikkö.

Olen todella kova jännittäjä, mutta jostain syystä semifinaaleihin meno ei jännittänyt minua yhtään ja kaikki tuntui vain tosi oikealta ja olo oli rauhallinen. Paikanpäällä pääsinkin heti meikattavaksi, meille kaikille loihdittiin tosi luonnollinen ja eloweena teemaan sopiva lookki, josta saa kiittää meidän upeita meikkaajia Iitu Kettusta ja Minna Vänttistä. Seuraavaksi oli vuorossa kuvaukset, jotka kuvasi kisojen oma ihana kuvaaja Sanna Hellekoski, hänen kanssaan kuvauksista ei naurua ja iloa puutu, joka tekee kuvaustilanteista aina tosi rennon ja miellyttävän. Päivä oli tosi onnistunut ja oli ihana tutustua kaikkiin, etenkin Hennan lämpö ja se miten hän meistä huolehti kokoajan, niin antoi vaan lisää vahvistusta sille että olin oikeassa paikassa.

kuva_163.jpg

Illalla ollessani kotimatkalla sain viestin ”Onneksi olkoon! sinut on satojen hakijoiden joukosta valittu Miss Eloweena 2018-finaalikymmenikköön!”

Tästä sitten alkoikin aivan unohtumaton missikesä, heti kesäkuun alussa lähdimme missikiertueelle, jolloin matkasimme Turun kauniille saaristoalueelle, jossa meillä oli ensimmäinen yleisöesiintyminen Wanhassa salakuljettajassa. Päiviin kuului myös tutustumista historialliseen Haukantilaan, bikinikuvaukset,  Mari Sarajärven luento positiivisuudesta ja kiitollisuudesta, vesijettiajelua, Saaristo open festarit, tutustumista Turun linnaan ja paljon ihania hetkiä yhdessä. Turusta matkasimme Villilän kartanoon Nakkilaan ja sinne meitä tuli tapaamaan ihana Miss Plus Size 2018 Niina Kuhta, hän piti meille missiluennon ja lopuksi saimme sovitettavaksi Niinattaren hääpukuja (jonka perustaja Niina itse on) seuraavan päivän hääpukukuvauksia varten. Hääpukukuvaukset olivat ihana lopetus meidän mielettömälle finaalikiertueellemme ja haikein mutta onnellisin mielin hyvästelin meidän super ihanan tiimin.

Meillä oli onneksi sovittuna jo seuraava yhteinen tapaaminen, sillä kesäkuun lopussa esiinnyimme tyttöjen kanssa Pirkanhovin hovikarnevaaleilla ja josta illaksi suuntasimme vielä Särkänniemeen syömään hattaraa ja pyörimään laitteisiin, sekä tietysti ottamaan kuvia.

 

kuva_166.jpg

Osallistumiseni kilpailuun on ollut yksi parhaita päätöksiäni ja tulenkin täällä kertomaan lisää liittyen meidän missikesään.
 
Kuvat/Mainosstudio Sanna H.
 
♡ Jenna 

 

Kommentit (1)
  1. Miss Eloweena | Uutiset Lahti
    3.5.2020, 18:28

    […] Miss Eloweena 2018 kilpailu – JennaMarianna | Lily – Miss Eloweena 2018 kilpailu 0 Alkuvuodesta näin Henna Peltosen luotsaaman kauneuskilpailun haun olevan käynnissä nyt toista kertaa, kilpailu tuntui heti sopivalta itselleni ja arvomaailmaltaan juurikin sellaiselta minkä takana pystyn täysin seisomaan. […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *