Pikisaari Guesthouse

piki2.jpg

piki8.jpg

piki9.jpgpiki11.jpg

piki5.jpg

jenna_5 (1 of 1) (1).jpg

piki3.jpg

piki6.jpg

Päästiin Hillan kanssa kuvaamaan upeaan Pikisaari Guesthouseen, joka sijaitsee Oulun keskustan tuntumassa. Paikka on 1800-luvulta oleva talo jonka talon nykyinen omistajapariskunta on remontoinut vanhoja perinteitä ja historiaa kunnioittaen, sekä sisustaneet persoonallisesti yhdistäen vanhaa ja uutta, nykyisin paikka toimii majatalona.

Pikisaari on pääasiassa taiteilijoiden ja käsityöläisten asuttama saari tunnelmallisine puutaloineen, alue on miljöö suojeltu. Pikisaari on saanut nimensä sinne 1600-luvulla perustetusta pikiruukista, alue säilyi pitkään asumattomana mutta 1800-luvulla alueelle alkoi syntyä vakituista asutusta. Kävelyetäisyydellä Pikisaaresta sijaitsee useita puistoja, rantoja sekä jokirantaa seurailevia ulkoilureittejä.

Hotelliketjun sijaan jo pelkkä yöpyminen tällaisessa kohteessa on elämys, miljöö on todella rauhallista ja kaunista. Suosittelen tutustumaan jos tarvitset majoitusta Oulun alueelta, taloa voi vuokrata myös kesämökin tapaan tai siellä voi pitää vaikka pienet juhlat majoituksineen. 

Saimme todella lämpimän vastaanoton saavuttuamme majatalolle, talo on itseasiassa ollut miehen kotitalona ja jäänyt pariskunnalle myöhemmin, on ihana että he ovat sitten päättäneet talon kunnostaa ja nyt muutkin saavat nauttia tästä upeasta paikasta. Sain kuulla talon historiaa ja tuntuu että olisin voinut jäädä sinne vaikka kuinka pitkäksi aikaa, talossa oli ihanan rauhoittava ja lämmin tunnelma upeine hirsiseinineen.

Käy tutustumassa heidän nettisivuihinsa, tai vaikka varaamassa majoitus; https://www.pikisaariguesthouse.com/fi-fi.

Linkki iltalehden juttuun; https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/cd65d952-f507-47da-ad95-9c04131e9f18

piki.jpg

IMG_20190126_132557 (1).jpg

Kuvat: Hilla Miettinen ja oma kansio

Kommentit (2)
  1. Voi ei, mikä maailman mummolamaisin kukkatapetti, ihana! Kiitos jutusta, näistä pienistä ketjujen ulkopuolisista majoitusliikkeistä on aina mukavaa kuulla.

    1. Niinpä,super suloinen toi tapetti! Mukava kuulla että pidit, kiitos kommentistasi!<3 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *