Jenni Testaa: Cien – meikit, osa 2, Huulipuna ja vedenkestävä ripsiväri

Sulta varmaan tippuu silmät päästä, sanoi ystäväni leikillään, kun kerroin testaavani Lidlin Cien – merkkistä ripsiväriä. No ei ne ylläripylläri tippuneet, vaikka testasin ripsaria useamman kerran 😀 Entäs huulipuna? Siltä odotin tyrmäkkää hajua ja mitä sain? Cien, näytä mulle mistä sut on tehty!

Cien meikit 4.jpg

Eikä muuten näytä. Missään Cien – testituotteessa ei ollut ainesosaluetteloa. Yritin myös netistä pikaisesti hakea tietoja, mutta eipä tullut äkkiseltään vastaan. Tuotteita ei ole testattu eläimillä, joo.. Mutta entäs me ihmiset? Kenties kosmetiikan käyttäjät, joilla on yliherkkyyksiä tai allergoita kiertävät Lidlin Cien – kosmetiikkahyllyt jo valmiiksi kaukaa?

Cien Vedenkestävä ripsiväri 3.jpg

Tartuin Cienin siniseen ripsiväriputkiloon avoimin, jopa toiveikkain mielin. Itse käytän ripsissäni normaalisti L’Orealin ja Maybellinen vedenkestäviä ripsareita, jotka ovat tarpeeksi paksuja ja jämäköitä pitämään jääräpäiset ripseni taivutettuina kohti taivaita. Monet ohuet, hitaasti kuivuvat tai kovin kosteat ripsarit saavat ripsientaivuttajalla taivutetut ripseni suoristumaan lähes samantien ripsarin levityksen jälkeen. Halvanoloiseen putkiloon pakattu vedenkestävä ripsiväri, Cien M – Waterproof Mascara, ei tiputtanut silmiä, mutta ei myöskään räjäyttänyt tajuntaa. Sinällään näpsäkän kokoinen ja käteenistuva hylsy toimi hyvin ja itse ripsiväriharjakin oli kivan kokoinen. Mitään maksimaalisen tuuheita tai pitkiä ripsiä tällä ripsarilla ei taiota, perusripsari siis kyseessä. Antaa väriä, mutta eipä juuri muuta. Eniten tajuntaa räjäytti kuitenkin haju. Tyrmäkkä ja heti nenään osuva haju vei mielen jonnekin kultaiselle 80-luvulle, äidin ripsivärien maailmaan. Haju on mielestäni todella kosmeettinen, sinisen väriaineen haju. En osaa sanoa, onko haju hyvä vai huono, mutta se todellakin on HAJU. Eihän tämä hentoinen HAJUstettu maskara myöskään jaksanut pitää ripsiäni paraatikunnossa. Alle minuutissa levittämisestä, ripset olivat jälleen piikkisuorat.

Cien Vedenkestävä ripsiväri 1.jpgVasemmalla puolella Cien – Vdenkestävä Ripsiväri, oikealla Maybellinen vedenkestävä ripsari

Yhdessä asiassa Cien Waterproof mascara kuitenkin on hyvä! Alaripsiin tämä ripsari sopii mainiosti! Ohuella levittimellä alaripset on helppo värjätä ja värimassa on juuri sopivan ohutta ja kevyttä! Käytössä en huomannut ripsivärin leviävän tai sotkevan päivän mittaan, edes sadepäivänä. Kokeilin ripsaria kolme kertaa, kolmena eri päivänä, mutta sitten annoin periksi. Ei ole mun ripsari tämä. Jos sulla on luonnostaan kaarevat ja pitkät ripset, Cien – vedenkestävä ripsiväri voi olla juurikin passeli. Kevyt ja antaa väriä. Siitähän toiset tykkäävät, minä vain en 😀

Cien vedenkestävä ripsiväri 2.jpg

Cien Vedenkestävä Ripsiväri:

PLUSSAT:

+Hyvä levitin ja koostumus alaripsiin

+Halpa perusripsari luonnostaan kaartuville ripsille

MIINUKSET:

-Voimakas haju

-Suoristi taivutetut ripset alta aikayksikön

-Liian kevyt ja ohut massa omaan makuuni

-Antaa vain väriä ripsiin, ei muita tehokeinoja säihkysilmille

-Halvannäköinen putkilo

-Ei ainesosaluetteloa

Cien huulipuna 2.jpg

Cien L Lipstick – huulipuna. Odotin hajua, mutta sainkin tuoksun. Eikä mitenkään liian voimakasta edes! Kiva, hieman vaniljaan taittava tuoksu yllätti positiivisesti. Hylsy on hyvin perusmallia, esim. NYXillä on vastaavankaltaisia. Huulipunassa on kiva koostumus, kostea ja miellyttävä huulilla. Väri nro 12, Berry Passion, on herkullinen ja kiva syksyyn. Pigmettiä ei huisisti ole, mutta jotenkin sitä ei edes halpismeikeiltä odotakaan. Cien – huulipunaa joutuu siis levittämään useamman kerroksen, jos haluaa peittävämpää lopputulosta. Puna myös kuluu tämän takia nopeammin. Tämä huulari antaa mielestäni kauniin heleän pinnan, joten hankin sitten enemmän peittävyyttä jostain toisesta tuotteesta, toisena päivänä.

Cien huulipuna 4.jpg

Ainut miinus siitä, että huulipunapuikko hylsyn sisällä taittui ensimmäisellä käyttökerralla vasten hylsyn seinää. Massa on siis todellakin pehmeää, joka voi ajan myötä muodostua haasteeksi sotkiessaan. Cien – Huulipuna on kuitenkin mielestäni halpa ja hyvä, kepeän mielen huulipuna! Paras varmasti nuorilla huulilla, aikuinen nainen tarvitsee tämän kanssa huultenrajauskynän estämään värin karkailun juonteisiin. Tykkään!

Cien huulipuna 1.jpgCien Huulipuna huulilla, 3 kerrosta, ilman rajauskynää

Cien – Huulipuna

PLUSSAT:

+Kiva tuoksu

+Kevyt ja miellyttävä koostumus

+Tuntuu hyvältä huulilla

+Valikoimassa hyviä perussävyjä

+Hyvä perushuulipuna arkikäyttöön

+Kevyt pigmentti

MIINUKSET:

-Värimassapuikko kaatui hylsyn seinää vasten ensimmäisellä käyttökerralla

-Vähäinen pigmentti (hyvä ja huono 😀 )

-Joutuu levittämään useamman kerroksen

-Saattaa karkailla huulilta juonteisiin ilman huultenrajausta!

-Saa lisäillä kohtuullisen usein, koska massa hyvin kosteaa ja kevyttä

-Ainesosaluettelo puuttuu

kauneus meikki testit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *