Alkukankeutta

Noniin, vihdoin! 

Blogin perustaminen on pyörinyt mun ajatuksissa epäsatunnaisen satunnaisesti. Oon ollut aina tosi kova kirjoittamaan ja tykännyt kirjoittaa jo pienestä pitäen. Nyt aika on sen verran kypsä, ettei parempaa hetkeä blogin perustamiselle juuri vois ollakaan, joten mikseipä siis tarttua mahdollisuuteen nyt?

Mä olen siis ihan juurikin 24-vuotta täyttävä nuori naisen alku ja vielä toistaiseksi asun Tampereella. Viimeiset neljä vuotta on kulunut KTK:si eli kauppatieteen kandidaatiksi opiskelemiseen, vaikkakin neljäs vuosi on ollut mun kohdallani välivuosi ja kulunut töitä tehden. Elokuussa oon suuren elämänmuutoksen partaalla – oon muuttamassa Osloon, Norjaan! Täh?!

Muuttaminen toiseen maahan on jotain mitä en vielä itekään oo kunnolla sisäistänyt, vaikka siihen on enää reilusti alle kuukausi aikaa. Mä muutan siis Osloon opiskelemaan mun kauppatieteellisen maisterin tutkinnon eli ainakin seuraavat kaksi vuotta tuun asustelemaan siellä. Blogin nimi Jenta Naboen on muuten norjaa, joka suomeksi tarkoittaa naapurin tyttöä (:D). Halusin, että nimestä ilmenisi norjalaisuus ja kun kerta naapurimaahan tässä ollaan muuttamassa, niin nimi istui kuin nenä päähän.

Tässä blogissa mä haluan jakaa mun muuttoa, elämän kulkua, hankaluuksia ja onnistumisia toisessa maassa ja sopeutumista toiseen maahan. Lifestyle-blogi norjalaisella twistillä, voitaisiin tiivistää. Samalla tää blogi kertoo uskalluksesta, omien rajojen rikkomisesta ja unelmiin tähtäämisestä – niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin.

Toivottavasti viihdytte tulevien kirjoitusten parissa!

Jännityksellä odottaen,

Sara

kulttuuri oma-elama opiskelu matkat
Kommentit (2)
  1. Jäänpäs seurailemaan blogiasi. Kiva banneri, kirjoitustyyli ja aihe sulla ainakin on. 🙂

    http://www.randomilla.com

    1. Voi kiitos kaunis! Ja mä otan myös sun blogin omaan seurailuun, aivan ihana tuo sun blogin flamingotausta haha! Muutenkin pidän sun blogin tavasta esittää jokainen postaus kuvan kanssa tuossa etusivulla :).

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *