Tervehdys!

Tervehdys sinne ruudun toiselle puolelle! Hieno juttu, että löysit (tai eksyit) blogiini. Tämä sivusto kantaa siis nimeä ’Jessica N.’, jonka keksin niinkin monimutkaisen tien kautta, kuin omasta nimestäni. Luovuutta laitettiin rutkasti peliin ja asenteena oli less is more.

Tässä tapauksessa tämä kyseinen asenne pitää hyvinkin paikkansa: yksinkertainen ja simppeli nimi, joka pitää sisällään monenmoista ulottuvuutta ja tarinaa.

Tämä ei kuitenkaan ole ensimmäinen kerta, kun perustan blogin. Jos jotain olen oppinut aiemmilta kerroilta, on se, ettei aihepiireille välttämättä kannata luoda liian tiukkoja raameja. Blogi elää kirjoittajansa mukana, ja paras tulos syntyy mielestäni vapauden kautta.

Koska tämän blogin tarina on vasta lähtökuopissa, annan pensselin maalata vapaasti ja katson millaiseen suuntaan tämä lähtee: syntyykö selkeä maisemakuva vai abstrakti teos.

Jostain on kuitenkin hyvä lähteä käyntiin, ja voisinkin aloittaa ihan perinteisellä kädenpuristuksella ja esittelyllä.

Nimeni on siis Jessica ja olen 21-vuotias vaasalainen opiskelija, hei! Olen haaveilija, unelmoija, positiivisesti asioihin suhtautuva, helposti innostuva ja kova herkuttelija. Ruuanlaitto ja leipominen ovat tärkeitä asioita itselleni – erityisesti koemaistaminen ja laadunvalvonta ovat niitä omia vahvuuspuolia. Harrastan lentopalloa, ja pyrin pitämään hyvää huolta sekä fyysisestä että henkisestä hyvinvoinnista jokaisena päivänä.

Haluan matkustaa paljon, löytää unelmieni työpaikan (joka on vielä pahasti hakusessa) ja kannustaa itseäni lukemaan enemmän kirjoja.

Kun aikanaan pääsen eläkkeelle, aion opetella ranskaa, katsoa Emmerdalea, lähteä pitkälle rantalomalle Espanjan auringon alle ja pelata paljon bingoa.

Näin. Nyt tunnet minut jo paljon paremmin.

Tästä on nyt hyvä lähteä eteenpäin. Siis tervetuloa ja hyvää alkanutta viikkkoa!

IMG_3802 - Copy - Copy.JPG

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *