Vastustuskyvyn tueksi

Tässä vuodenajassa pidän eniten siitä, kun pienetkin muutokset kohti kevättä tulee huomattua. Kuinka ihanaa onkaan esimerkiksi herätä siihen, kun ensimmäiset valonsäteet herättävät aamulla ennen kelloa?! Tai viiden jälkeen on vielä valoisaa. Kaamosaika alkaa olla takanapäin ja kesänodotus nostattaa päätään.

Ainut varjopuoli on kuitenkin tämä vallallaan oleva flunssakausi. Tuntuu, että kaikki ovat vuoronsa perään sairaana. Itse olen ainakin toistaiseksi välttynyt tältä (sormet ristissä) ja toivon näin pysyvän jatkossakin, sillä ensi viikon Prahan reissu ei ehkä ole se otollisin ajankohta sairastaa.

Olenkin siis yrittänyt viime viikkoina syödä mahdollisimman terveellisesti ja varsinkin tällä viikolla keskittynyt lisävitamiinien saantiin. Jokapäiväiseksi tavaksi onkin tullut valmistaa lasillinen vastustuskykyä boostaavaa mehua appelsiinista, porkkanasta ja inkivääristä.

Lasillisen jälkeen tuntuu, että koko keho herää ihan uudestaan eloon ja olo tuntuu energiseltä. Makukin on vielä erittäin hyvä! Suosittelen ehdottomasti kaikille flunssapotilaille ja taudin välttelijöille.

IMG_0146.JPG

Vastustuskykyä tehostava mehu

1 Appelsiini

2 Porkkanaa

Reilu pala inkivääriä

Blendaa ainekset keskenään ja nauti.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *