Kiitos.

Taas yksi vuosi lopuillaan. 2019, voi että mikä vuosi takana. Paljon ollut ylä ja alamäkeä elämässä. Paljon uutta, vanhaa ja lainattua. Uuden opettelua, asioiden läpi käyntiä ja itsensä kasvattamista ihmisenä.

Päätin aloittaa blogin johon tuon ajatuksiani esiin ja se toimisi itselle myös muisti oppaana vaikeina hetkinä, että kaikesta on selvitty. Pariin postaukseen se sitten jäi ja huomasi, että mieli heitteli ja ajatukset kirjoituksissa joka toinen päivä, joten tuntu paremmalta ratkasulta olla turpa kiinni, kun ei itsekkään tiedä mistä puhui. Tän takia blogikirjotuksetkin jäi.

On ollut helpompaa käsitellä asioita itsekseen ja pienellä piirillä.

Nyt haluan kuitenkin kirjoittaa tän postauksen, kiitoksena.

Kiitos kaikille vanhoille ja uusille ystäville jotka on saanut elämäänsä mukaan. Jotka on jaksanut olla tukena vaikka teillä on ollut omia asioita meneillään ja kuunnellut meikäläisen vollotuksia silti. Hyviä ja hauskoja hetkiä on kertynyt enemmän kuin koskaan aiemmin. Oppinut itsestään uutta samalla ja teidän ansiosta saanut itsestään esiin jälleen niitä puolia mitä hautonut joitaki vuosia. Olette todella rakkaita ja odotan innolla mitä kaikkea saa kokea teidän kanssa ensi vuonna!

Kiitos perheelle tuesta ja läsnäolosta. Vaikka en aina muista pitää yhteyttä hirveästi, olette aina mielessä ja todella rakkaita minulle. Haluan olla parempi isoveli, poika ja kuuntelija ensi vuonna. Olla tukena ja auttaa teitä vaihteeksi. Luoda enemmän niitä ihania muistoja teidän kanssa myös.

Kiitos sulle, joka tulit yllättäen elämään, harmikseen lyhyeeksi aikaa. Opetit kuitenkin paljon ja sivistit (hehe) lyhyeessä ajassa. Kasvatit mua ihmisenä ja laitoit mut kattomaan peiliin kunnolla kerranki sitä, että mussakin on vikaa ja tietyissä asioissa on parannettavaa ja petrattavaa. Opetit ettei tarvitse pelätä luottaa ja rakastua ihmisiin. Silloin kun ei pelkää ja on avoin, tapahtuu ne parhaimmat jutut. Vaikka asiat kusee, niistä oppii silloin ja avautuu uusia ovia uusiin mahdollisuuksiin, joten ei ole mitään menetettävää periaatteessa. Toivon sulle kaikkea hyvää ja parasta elämään.

Ennen kaikkea kiitos itselleni. Etten ole luovuttanut, vaan jatkanut ja jatkanut. Päättänyt nousta kuopasta ja selvitä mistä vaan elämässään. Luonnut itsestäni itselleni ystävän ja rakentanut itsestäni sen ihmisen, mitä haluan olla. Tuntuu hyvältä hengittää ja olla tässä hetkessä omana itsenäni.

Kiitoksen aiheita on myös muitakin.
Mm. Oma koti, Työ, työkaverit, terveys.

Tästä on hyvä jatkaa vuoteen 2020 ja jättää tämä vuosi kohta taakseen. Itsevarmempana, selkeämpänä ja vahvempana nuorena miehenä, kohti uusia haasteita!

Kiitollisuus on asia mikä saatta välillä tässä kiiressä unohtua, ja siksi haastan sinut joka tätä lukee, pysähtymään ja osoittamaan hetkeksi kiitollisuutta niille asioilla, jotka on sinulle tärkeitä elämässä.

Olen puhunut. Kiitos.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *