Afrikan rytmeillä viikonloppuun

JES! Viikonloppu edessä ja jälleen kaikenlaista hauskaa suunnitelmaa tiedossa! 

En halua väittää, että kun on lomat ja viikonloput se on sitä elämän parasta aikaa, koska arkeen pitäisi aina kuulua myös juhlaa ja luksusta, mutta kyllä ne viikonloput tuntuu huikeilta silloin, kun ne tuntuu ansaituilta vapailta työviikon jälkeen.

Parhaillaan meillä on toimistolla hektiset päivät menossa, kun olemme järjestäneet kahden suomidelegaation ohjelmaa tämän kuun ajalle. Järjestelyt ovat vaatineet pitkiä työpäivä sekä juoksemista paikasta toiseen, enkä voisi olla iloisempi viikonlopun tultua. Ahhh – sitä arjen lomaa. 

Huomenna plääneissä olisi osallistua Neon Run -juoksuun, jota en malta odottaa. Neon Runin konseptina on juosta, kävellä, hyppiä, tanssia, rullata tai muuten vaan keimailla ja fiilistellä viisi kilometria useiden eri DJ:n tahdittamassa musiikissa, hohtaviin asuihin pukeutuneina, strobovalojen välkkyessä. Matkan aikana on kaikenlaista ohjelmaa, jota riittää myöhään yölle saakka. 

Ainoa harmi on lauantaiksi luvattu vesisade, mutta suomiasenteella siitä viis veisataan. Sunnuntaina mennään ehkä stand-uppia katsomaan – who knows mitä kaikkea vielä keksitään.

Siispä näillä afrikkarytmeillä viikonloppua kohti! 

 

youtube.com/watch?v=BAJ4KTb_EIs  youtube.com/watch?v=A0Y5v4i-5bo  youtube.com/watch?v=oaYJbNkIrNk

youtube.com/watch?v=CQP-etYU1ps 

Vauhdikasta viikonloppua rakkaat <3

/A little music to bounce up the weekend!

Pus

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *