Rakas äiti maailman toisella puolen

image.jpeg

Tänään haluan omistaa kirjoitukseni sinulle, rakas äitiseni. Olet äitini ja paras ystäväni.

Ihanainen mamushka. Oot kokenut elämässäsi paljon, niin että ihmettelen välillä, kuinka vaan jaksat iloita ja ajatella muiden parhaan puolesta. Sä näet kaikessa sen valoisan puolen ja pysyt aina positiivisena. Vaikka perheemme on kokenut ikäviä vastoinkäymisiä, joiden jälkeen olisit hyvin voinut vastustaa mun lähtemistä maailmalle yksin, sä ymmärrät ja tuet mua. Sä tunnet minut ja voidaan puhua sun kanssa kaikesta.

Viime vuonna nauratti, kun muistutit minun pysyvän eleganttina, kun reissailin poikaporukalla Amazonin viidakoilla. Vaikka sun kommentit välillä naurattaa, sulla on taustalla hyvä tahto. Ihannoin sitä, kuinka itse pysyt niin tyylikkäänä, olit sitten lähdössä ulos konserttiin tai heittämään roskia. Ihannoin myös sitä, kuinka aktiivinen olet, ja kuinka jaksat puuhastella ja suunnitella uusia juhlia ja matkoja. Olet niin kauniskin. Voin katsoa sinua ylöspäin monessa asiassa.

Ikävöin sun raikuvaa naurua, sun Chanelin ja pullan tuoksuisia haleja, sun neuvoja ja elämänviisauksia, sun ihania hössötyksiä, sun kanssa vietettyjä lukuhetkiä auringossa ja meidän loputtomia keskusteluja töistä, kavereista, pojista, tyylistä, ruuasta, matkoista… 

Kiitos äiti kaikesta, mitä olet antanut. Kiitos, että olet juuri sinä. Arvostan, kunnioitan ja rakastan sua aivan mielettömästi. 

Ihanaa äitienpäivää sulle, mummolle ja kaikille maailman äideille ♥

Pus

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *