Kesäsuunnitelmia

Kuten edellisessä postauksessa mainitsin, ollaan perheen, sisarusten & kavereiden kesken pähkäilty, mitä sitä kesälle keksisi, varsinkin kun näitä rajoituksia on, mutta niitä myös pikku hiljaa puretaan. Yleensä kalenteri alkaa täyttyä heti alkuvuodesta kun lomia voi alkaa toivoa, erityisesti jos jotain matkoja täytyy varailla 🙂 Uuden työn vuoksi lomani ”paloivat”, mutta on minulle lähes kaksi viikkoa jo ehtinyt kertyä onneksi uusia. Tässä työssä minulla on etuutena se, että voin tehdä niitä etänä ja pitää tarvittaessa palkattomana vapaita (kunhan saan tuuraajan). Lisäksi joustavuutta tuo säännöllinen- & liukuva työaika ja viikonloput ovat aina vapaita. Ajattelin tehdä tähän alapuolelle pienen yhteenvedon, mitä suunnitelmia meillä nyt on. Tulen ainakin osasta varmasti laittamaan myös kuvia ja juttuja tänne blogiin 🙂

30-31.5. Kaverini Heidin perheen kanssa vaeltamaan. Paikka varmaankin Evon Tarus taikka Iso-Melkutin, selviää kunhan on tiedusteltu löytyykö vapaita laavuja enää.

6-7.6. Bileristeily Tuusulanjärvellä. Ystäväni Heidin järjestämä sisävesiristeily M/S Aino lautalla. Risteily kestää 2 tuntia jonka jälkeen  mennään saunomaan. Kulut jaettiin osallistujien kesken ja otetaan omat eväät mukaan. Jäädään yöksi kaverini luo Keravalle niin ei tarvitse illalla kotiin ajella 🙂

13.6. Kesäolympialaiset Piilipuistossa kaveriporukalla

19-21.6. Juhannus Himoksella. Ystäväni Nanna vuokrasi mökin Himokselta jo viime juhannuksen yhteydessä. Aluksi mietimme, jaksetaanko lähteä mihinkään festareille enää tässä iässä, mutta itse festarithan nyt sitten peruttiin. Mökin saikin sitten edullisemmin ja sinne tulee myös kavereitamme Oulusta. Mökin pitäisi olla hyvällä paikalla lähellä rantaa.

26-28.6. Olen merkinnyt kalenteriini ympyrän 😀 Tämä meinaa, että jotain siihen olen kovasti kaavaillut, mutta en ole merkinnyt mitä. Päivitän sen tähän, kunhan saan muisteltua mitä se jokin on. Lapsukainen on tällöin meillä, joten oletettavasti jotain perhe juttua?

3-5.7. Akkojen tuparit meillä Hämeenlinnassa. Toivottavasti olen muistanut kutsua kaikki tutut naiset (jos tähän voisi lisätä sen apina hymiön joka peittää silmänsä käsillään, niin lisäisin). Mitään erityistä ohjelmaa en ole järjestänyt, fiiliksen mukaan mennään. Katajistonrannasta varasin yhden 4 hlö mökin lisämajoituksena sekä lauantaille Olympia saunan.

10-12.7. Lähdetään perheen kanssa kaupungin työntekijöille vuokrattavalle erämökille. Mökki on pieni ja lammen rannalla, kantovedellä ja kaasulla varusteltuna 🙂 Olen kutsunut siskot käymään jos uskaltavat, mökissä ei kuitenkaan ole majoitustiloja (lue: patjoja) kuin 5 henkilölle.

17-19.7. Tässä olisi oikeastaan kesän ainut sauma osallistua melontakurssille, mutta vielä ei ole uskallettu ilmoittautua koska samalla pitää maksaa kurssimaksu (muistaakseni 100 euroa).

23-26.7. Kalajoelle mökkeilemään kaveriperheiden kanssa. Olemme vuokranneet rannalta ison mökin. Tarkoitus olisi lähteä jo torstaina ja toivottavasti saan perjantain vapaaksi, muutoin teen etänä sieltä.

8-9.8. ..Taas mökkeilemään kavereiden kanssa.

15-16.8. Passion for Success siirtyi maaliskuulta tälle ajankohdalle. En ole silti ihan täysin varma osallistummeko, kun kesällä ei huvittaisi istua missään seminaarissa kahtaa päivää. Täytyy tuumailla.

22-23.8. Ystäväni Nannan kanssa Helsinkiin ja suunnittelmat vielä auki. Meillä oli varattu Antti Tuiskun Bailantaihin liput ja se peruuntui. Hotelli on kuitenkin varattu ja maksettu, joten ei me toimetta jäädä 😀

24.8-6.9. Tällä tietoa olisi lomaa. Elokuun viimeisenä viikonloppuna ehkä laivareissu ja seuraavana viikonloppuna kavereilla on häät Turussa. Olen miettinyt, että tuossa arkena olisi ihana lähteä esimerkiksi johonkin Holiday Clubin kohteeseen, kun tuntuu jatkuvasti tulevan hyviä tarjouksia Saimaalle, Caribiaan tms 🙂

Kuten näkyy, pääosin menot ajoittuvat viikonlopuille. Näiden suunnitelmien lisäksi ajatuksena olisi ainakin mennä joku viikko etäilemään puolisoni isovanhempien mökille sekä minun vanhempieni mökille, tai edes osaksi viikkoa. Kaverini Heidin isän veneelle olen myös saanut kutsun. Tarkoituksena olisi tehdä ainakin yksi yön yli retki, mutta ajankohta avoin. Lisäksi vaellusreissu myös keskikesälle olisi ihana! Arki-illat menee yleensä omalla painollaan, mutta ajattelin kesällä ainakin käydä iltauinneilla läheisellä rannalla ja välillä voisi vuokrata vaikka sup-laudan. Päätin, että rakennan parvekkeellemme myös kunnon kasvipuutarhan ja rentoutua siellä aina töiden jälkeen (toivottavasti ei jää alkutekijöihin).

Millaisia kesäsuunnittelmia sinulla on? .. Ja tuleeko mieleen jotain hyviä kohteita, nähtävyyksiä tms. mitä suosittelet? 🙂

puheenaiheet tapahtumat-ja-juhlat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *