Kynnet kuntoon Studio SNYGGissä

Olen aina tykännyt näyttävistä kynsistä ja minusta kynnet on yksi osa huoliteltua ulkonäköä, ihan niin kuin hiukset ja hampaatkin. Lisäksi laitetut kynnet kertovat parhaimmillaan kantajansa persoonasta ja ovat sellainen silmänilo, kuten vaikka vaatteet ja korutkin 🙂 Ravintola-alalla pitkään työskennellessäni välillä jopa hieman uhmasin rajoituksia ja pidin geelikynsiä, vaikka siitä välillä saattoi joku esimies huomauttaa. Onneksi vaihdoin alaa kuutisen vuotta sitten. Minulta on kyllä monet kerrat kysytty, miten tulen pitkien kynsien kanssa toimeen? Minusta tuntuisi ihan oudolta jos kynnet olisi tosi lyhyet, en varmaan osaisi toimia niillä – niin kuin taas jotkus eivät osaa pitkien kynsien kanssa. Kynnet kuitenkin suojaa sormia ja geelikynnet vieläpä sitä omaa kynttä. Juomatölkinkin avaaminen yleensä onnistuu ilman apuja ja eihän niitä suositella kynsillä avattavan muutenkaan – oli sitten rakennekynnet tai ei. Siivotessakaan kynnet eivät ole tiellä vaan koen saavani paremman ja tukevamman otteen, mitä sitten teenkin.

Ennen Hämeenlinnaan muuttoa kävin kynnet laitattamassa Tampereella, mutta tänne muutettuani päätin kysellä Facebookin kynnet & ripset ryhmästä suosituksia paikallisista laittajista. Selailin hieman Instagramista ja netistä millaisia luomuksia kukanenkin on aikaan saanut ja aika nopeasti laittajaksi valikoitui Kaisa Studio Snyggistä. Kaisalla oli vieläpä edullinen tutustumishinta geelikynsien huollosta. Kaisan teokset löytyvät Instagramista nimimerkin Kynsisirkus takaa.Studio Snygg sijaitsee hyvällä paikalla aivan rautatieaseman vieressä. Tilat ovat viihtyisät ja kauniisti laitettu, kuitenkin kunnioittaen vanhaa kulttuuriympäristöä. Kun käyn kynsiäni laitattamassa niin minulle on tärkeää, että paikka on siisti, tekijän kanssa voi keskustella niin arkisista asioista kuin omista kynsivisioistaan, ja että laittaja on työskentelyssään huolellinen. Lisäksi on toki plussaa jos laittajalle löytyy hyvin aikoja ja auton saa parkkiin lähelle. Kun menen kynsihuoltoon (tai mihin tahansa kauneushoitoon, kampaajalle, hierojalle tms) en tee mitään aikataulultaan akuutteja suunnitelmia heti perään, koska ne tavallaan pilaavat sen fiiliksen, että olen viettämässä omaa hetkeäni ja palveltavana. Kiireessä tai minuuttiaikataululla ei kynsiä oikein voi tehdäkkään, huollon pituus voi vaihdella tosi paljon lähtötilanteesta riippuen. Toki sen vuoksi pyrin myös olemaan ajoissa. Minusta on myös ilo maksaa palvelusta josta tulee hyvälle tuulelle ja tekijän kädenjälki on heti nähtävissä.

Tällä kertaa päätin kokeilla jotain vähän rajumpaa väriä eli tumman vihreää. Värejä ja koristeitahan on Snyggissä tarjolla ties millä mitalla, mutta päädyttiin timanttirykelmään, jotta tuo itse väri ei peity täysin koristeluiden alle. Studio Snyggissä tehdään kynsien lisäksi myös ripsiä, kestopigmentointeja, microblading-kulmia, sekä brow liftejä eli kulmien laminointeja. Palveluita on tulossa lisää uusien tekijöiden myötä, kannattaakin seurata instagramissa #studiosnygg sekä nettisivuja  🙂 Olen varmasti jossain kohtaa menossa kokeilemaan muitakin palveluita ja kirjoittelen niistä sitten tänne.

Kiitos vielä Kaisalle kiitokset ihanista uusista kynsistä <3

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *