Viikon fiilikset ja muuttorumban jatkumo

Nyt olisi eka viikko hämeenlinnalaisena takana, jotenka ajattelin vähän kirjoittaa fiiliksiä. Viimeisin viikko on mennyt ihan älyttömällä vauhdilla ja varsinkin tällä viikkoa on univelkaa kertynyt niin paljon, etten uskalla edes ajatella. Nukkumaan olen päässyt joskus puolenyön jäljestä ja herätys ollut aamulla kuuden aikaan. Viime viikolla keskiviikkona ehdimme purkamaan tavaroita laatikoista, torstaina toki myös hiukan. Minä kun menin töiden jälkeen käymään Kaisalla kynsihuollossa Studio SNYGGissä. Heidän palveluistaan tulossa myös postausta myöhemmin ☺️Perjantaina lähdimme heti töistä suoraan viemään lapsukaisia hoitoon, eli minä Lacua ja miehen tekele tytärtään. Sen jälkeen nokkamme suuntasimme Himokselle, jossa meillä olikin jo perinteeksi muodostunut mökkiviikonloppu kaveriporukalla. Vuokrattuna meillä oli Rinneneuvos niminen mökki Himoslomien kautta, sekä 10 hengen palju. Tämä kombo meillä oli myös viime vuonna, joten hyväksi testattu 😉

Rinneneuvos ja palju

Viikonloppu ei siis mennyt muuttoa tehdessä, jollei paluumatkalla autoon sullottuja tavaroita lasketa. Teki kyllä hyvää irtautua rumban keskeltä hetkeksi. Pyrin kyllä muutenkin aina siihen, että en peru kavereiden tai perheen kanssa sovittuja reissuja kuin äärimmäisessä tilanteessa. Kyllähän se toki inhottavaa on palata kotiin reissusta kaaoksen keskelle, mutta kyllä ne tavarat saa järjesteltyä hiljalleen, siihen on ainakin luotettava. 

Perjantaina kävimme illalla Jämsän paikallisessa baarissa viihtymässä ja lauantaina syömässä Hilpeässä Hirvessä. Olen pari kertaa aikaisemminkin käynyt Hilpeässä Hirvessä ja voin kyllä suositella!

Aikaisemmat Himoksen reissut on monasti mennyt aika railakkaissa fiiliksissä ja viikonlopun jäljiltä olo ollut enemmänkin rasittunut kuin levännyt. Tällä kertaa tuli kyllä muistettua myös levätä ja syödä hyvin 🙂

Lumen keskellä

Maanantaina menin Tampereelle tekemään kaverille omien kynsien geelauksen töiden jälkeen ja sitten Kangasalan kautta kuorman kanssa Hämeenlinnaan. Tiistaina saimme jälleen ASH-Metallin pojilta pakua lainaan ja viimein Gekkonen, terraario ja pyykinpesukone tuotua kotiin. Kämppä näytti taas ihan räjähtäneeltä ja tavaroita siellä sun täällä, mutta kello läheni jo yhtä yöllä, niin eipä se auttanut kuin nukkumaan mennä.

Keskiviikkona pääsin osallistumaan Suomen historialliset kaupungit yhdistyksen seminaariin Hämeenlinnan raatihuoneella. Oli tosi mielenkiintoisia puhujia ja aiheita, paljon käytiin lävitse Hämeenlinnan historiaa ja kaupunkisuunnittelua.Töiden jälkeen lähdin käymään Tampereella kampaanjalla ja sitten taas palatessa tavaraa auto täyteen. Sain onneksi jo aikas hyvin asuntoa myös siivottua.

Bongasin alkuviikosta Torin kautta tytärpuolelle Frozen sängyn ja käytiin se hakemassa eilen. Saatiin tosi hyvin hänen huone jo valmiiksi sisutukseltaan ja päivän päätteeksi mentiin vielä siivoamaan Kangasalan asunto loppuun. Päivällä ehdin myös pikaisesti käydä ensimmäistä kertaa Katinalan lihakaupassa, mistä mukaan tarttui mm. kotimaista lammasmeetwurstia.

Olen kyllä tyytyväinen, että ei olla jouduttu (ainakaan vielä) mitään muita kalusteita hankkimaan uutena, kuin tietokonetason ja siihen tuolin. Nekin mies oli mennyt ostamaan Ikeasta ”hätäpäissään” kun tarvitsikin jäädä etäilemään viime viikolla (lapsi kipeänä). Olen myös saanut omia tavaroita ja vaatteita hyvin menemään roskalavaryhmien kautta.

Tänään (perjantaina) menenkin sitten töiden jälkeen avaimia antamaan uusille vuokralaisille ja sen jälkeen viikonlopun viettoon. Sisareni tulevat meille kylään ja suunnitelmissa olisi ainakin käydä Hämeenlinnan taidemuseossaAnni Rapinojan – Luonnon Helmassa näyttelyssä. Tänään on myös ystävänpäivä ja vaikka tovereita on hyvä muistaa useammin kuin kerran vuodessa, on tämä aina jotenkin spesiaalipäivä. Ihanaa ystävänpäivää ja viikonloppua siis kaikille! <3

Katinalan lihakauppa ja astetta tyylikkäämmin pakatut meetwurstit 🙂
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *