Back in the game.

Päätin jo tänne lähtiessäni, että tässä ei tule käymään samalla tavalla kuin Espanjassa (+10 kg) ja minähän urheilen kun sen makuun niin mukavasti ehdin päästä Suomessa ihanalla Spartan Sport Centerillä. Noh tässä on ensimmäinen viikko jo kulunut ja kyllähän mä yhtenä päivänä poljin uudella pyörälläni about 10 kilsaa ja tein pari lihaskuntoliikettä huoneessani. Lasketaan!

Mut hei tänään alkoi urheilutohinat oikein kunnolla! Tänään olin crossfittaamassa tossa läheisessä puistossa, Volkspark Friedrichschainissa (joka sattuu olemaan yksi Berliinin isoimpia puistoja), tuntemattomien mukavien saksalaisten kanssa. Heidän ryhmällänsä on oikein kunnon meininki päällä ja jos ”ryhmänvetäjä” ei pääse itse paikalle, niin hän lähettää Facebookissa treeniohjeet, jotka voi tehdä itse kotona tai puistossa. Ryhmä pyrkii treenaamaan 4-5 kertaa viikossa. Tämä mulla on ollut Suomessakin tavoitteena, mut kamoon, pitää elääki vähän ku kerta Berliinissä ollaan! Tämän päivän treeniin kuului 50 burbeeta, 50 leukaa, 100 punnerrusta, 150 kyykkyä ja 50 burbeeta. Huomenna saattaa vähän hapottaa näin parin viikon treenaamattomuuden jälkeen.. Mut juurikin oikeanlaista, sellasta ”pois omalta mukavuusalueelta” -treeniä ryhmä vetää. Tästä mä tykkään!

Back in the game. Habba näytä pala!

haba.jpg

Lisäksi lunastin Grouponilta tarjouksen, jolla sai kolme kuukautta treeniaikaa Superfit nimisessä mestassa hintaan 29,90 €. Eli ei tarvitse hirveää morkkista kokea jos ehtii käymään salilla vain pari kertaa kuukaudessa. Superfit tarjoaa kaikkia perus Les Mills -tunteja.  Pumpit, Zumbat, Sh’bamit sun muut ei oo mua oikein koskaan kiinnostanut. Huomasin kuitenkin, että heillä on tarjolla nyt myös Cross niminen tunti, joka videon perusteella on ihan perus cross fitiä, joten me likey! Myöskin CXWORKS nimisen tunnin esittelyvideon perusteella sanoisin, että aika hc meininki tolla tunnilla ja erityisesti vatsalihaksille tehokasta treeniä. Onko kellään kokemuksia CXWORKS tunnista? Onko niitä Suomessakin?

Joo, mutta pahoin pelkään, että ei täällä laihtumaan pääse, koska Saksa on hiilareiden luvattu maa. Siitä lisää luvassa myöhemmin!

Nyt hyvää yötä! 🙂

-Hanna-

Kommentit (4)
  1. No terve sun haba! Mieletön <3

    1. hihi ^^ Thanks. Kyl sen eteen on tehtykin jotain 😉 Nyt ei vaan saa päästää surkastumaan!

  2. Hyvältä kuulostaa! Mä oon käyny CXWORKSissä. Tehokasta keskivartalotreeniä, mut ei varsinaisesti mikään hikijumppa. Kiva puoltuntinen kuitenkin.:)

    1. Eli kuulostaa siltä, että sinne voisi mennä vielä jonkun muun tunnin jälkeen. Toi keskivartalo on muutenkin niin ongelma-alue, että tollanen täsmätreeni tulisi tarpeeseen! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *