Naistenpäivä.

HYVÄÄ NAISTENPÄIVÄÄ KAIKKI IHANAISET NAISET! <3

Toivottavasti teitä on muistettu tänään jollain pienellä ja yllättävällä. Mielestäni naistenpäivänä pienikin yllätys on positiivista. Toisaalta pienet yllätykset eivät pitäisi kuulua vain naistenpäivään, vaan niitä saa antaa tulla ihan pitkin vuotta jos minulta kysytään. 

Mutta hei, voisiko joku nyt päättää, että koska vietetään miestenpäivää!! Minun elämässäni on ainakin pari tärkeää miestä, jotka mielestäni ansaitsevat päivän, joilloin naiset tuovat heille, ei nyt ehkä kukkia, mutta vaikkapa olutta tai tarjoavat pihvi-illallisen. 

Koska en odota isältäni tai veljeltäni (ne oli ne elämäni miehet) kukkapuskia tai huomionosoituksia, niin modernina ja itsenäisenä naisena osaan ostaa niitä kukkia ihan itse itselleni. Pienen kukkapuskan hinnalla saa ison kasan piristystä kotiin, joten olen itse ottanut tavaksi ostaa kukkia ainakin siivouspäivinä. Kaunis kukkakimppu kruunaa puhtaan ja siistin kodin. Valkoiset neilikat ovat lemppareitani, mutta tänään päädyin ostamaan torilta vaaleanpunavalkoisia ja liiloja tulppaaneja.

naistenpaiva1.jpg

Mikä ilma tänään! VAU! B) Päätin lähteä käppäilemään päämäärättömästi kuulokkeet korvilla ja hymy vähintäänkin siellä korvissa asti kaupungille. Päädyin moikkaamaan kaveria Elementiin ja se oli virhe, ainakin kukkaroni mielestä. Mun mielestä ei, koska mukaan tarttunut maksimekko, on aika täysin mun tyylinen. Lisäksi olen about vuosi sitten kokeillut vastaavanlaista hieman lyhyempää Cheap Mondayn mekkoa, joka silloin jäi kauppaan ja harmittamaan myöhemmin.

mekko2.jpg

mekko1.jpg

Mekko, Minimum, Element

Lisäksi tarttui mukaan vielä uudet kevätkengät – mokkaiset tasapohjat. Mitäs mieltä näistä? Mun mielestä näyttävät erityisesti kivoilta nilkoista lyhyeksi jääneiden kapeiden housujen kanssa.

naistenpaiva2.jpg

naistenpaiva3.jpg

Kengät, Dinsko

Kukkaro itkee, mutta vaatekaappi hymyilee hyvistä ostoksista, joten niin minäkin 🙂

Aurinkoista viikonloppua! ^^

-Hanna-

P.S. Ekaa kertaa Taco Nitossa burritolla. AI ETTÄ OLI NAMII! <3

Kommentit (4)
  1. Ihanat nuo kengät!! Paksupohjaiset on tänä keväänä iskenyt kyllä kovasti myös minuun, juuri tuli hankittua eräät valkoiset, mutta mustat taitaa tulla seuraavana ostoslistalla..

    1. No kappas. Ei kyllä mielestäni saa yhtä suurta painoarvoa kuin naistenpäivä ainakaan Suomessa. Lisäksi mua muistutettiin, että ensi viikonloppuna on kuulemma yleinen pihvi ja suihinotto -päivä 😀

      1. Joo ei se niin näkyvästi ole esillä, mutta toisaalta naistenpäivä varmasti lähtöisin naisen epätasa-arvoisesta asemasta, joskus aikoinaan. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *