Hurmaavan hurja huhtikuu

Tässä kuussa tapahtuu niin paljon asioita ettei pieni mieli pysy perässä. Elämä tulee mullistumaan niin paljon. Toukokuussa entinen elämä on muisto vain. 

Saatiin eilen avaimet uuteen kotiin, johon muuttamaan pääsemme pääsiäisen aikoihin. Saan tehdä pientä pintaremonttia sinne ja päämakuuhuone on ensimmäinen uhrini. Seinissä näytti olevan kaksi tapettia päällekkäin ja niiden alla jonkinlainen kovalevy, jota ei mielestäni kannata lähteä maalaamaan. Tapetilla tästä siis selvitään. Aluksi ajattelin että maalataan seinät vain valkoiseksi, mutta tapetin tultua kuvioihin värikin voisi tulla kysymykseen. Käytiin vilkaisemassa Kodin Terran tarjonta ja aika huonosti oli ihan valkoista tapettia tarjouksessa. Valkoisen tapetin tapauksessa päätyseinään tulisi jokin tehostetapetti, mutta ajattelin että laitetaan rohkeasti ruskea tapetti koko huoneeseen. Se nimittäin oli alelaarissa ja toivotaan että sitä on vielä huomenna joku 7 rullaa jäljellä. Huone on jotain 15neliötä joten hintaahan sille tulee, mutta mieluummin maksan vähän asumismukavuudesta entä katselen niitä karseita, kupruilevia siniraitatapetteja ainakin syksyyn asti. Koska jos nyt ei tehdä mitään asialle, niin tuskin tulee ihan kesällä vielä aloitettua. Toivottavasti siis saadaan asua ihan rauhassa vuokralla, eikä tarvitsisi pelätä mitään hajuhaittoja. Sitä ollaan niin skeptisiä nykyään jokaista taloa kohtaan.

Muihin tiloihin sipaistaan vain maalia päälle. Tai siis lähinnä olohuoneeseen, jonka vanhat lasikuitu/kangastapettiseinät ovat päässeet ajansaatossa mustumaan. Tokihan fiksausta on vähän jokapaikassa, mutta käydään nämä pari tilaa nyt aluksi läpi. Sitten jos näyttää että asetutaan kunnolla niin tehdään sitten muutakin päivitystä. 

En jaksa odottaa! Tänään on niin pitkä päivä, A on työreissulla yöhön asti. Haluaisin niin vain siivoamaan uuteen kotiin mutta mahan vuoksi olen vähän jumissa kotona ilman autoa. Ehkä pakkailen vähän keittiötä ja muuten vain makoilen sängyssä. 

Mahassa ”ei tuntemuksia”. Tällä hetkellä 37+4. Ja nyt pitää lähteä vessaan. Heippa!

suhteet oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *