Kuka olen?

NMA03695-Pano.jpg

Kokeillaanpas tätä  aloittamista uudemman kerran, kun ensimmäisellä yrittämällä onnistui ryssimään koko homman ja sulkemaan itse itseni ulos blogista. Eli on varmaan hyvä aluksi esittäytyä?

Olen 22-vuotias teekkari, joka haaveilee hammaslääkärin ammatista. Välillä (lue: suurimman osan ajasta) tunnen olevani ihan hukassa sen suhteen, mitä elämältäni haluan. Olen kova stressaamaan ja vaadin itseltäni välillä ihan liikoja. Tavoitteena on oppia kuuntelemaan itseäni ja omaa kehoa paremmin.

Asun avopuolisoni ja vanhemmiten kärttyisäksi ryhtyneen koiran kanssa lähellä Helsingin keskustaa. Meillä on liian monta viherkasvia, joita kuolee säännöllisen epäsäännöllisesti. Ruokapöydän tuoleja ei ole lainkaan, koska en ole onnistunut kahdessa kuukaudessa löytämään mieleisiä.

Vapaa-ajalla yritän harrastaa liikuntaan. Käyn mielelläni salilla ja joogaan. Liian usein kuitenkin unohdun sohvan nurkkaan lukemaan kirjaa tai katsomaan Netflixiä. Tykkään hömpästä. Itken helposti kirjan tai leffan surullisessa kohdassa, pahinta on, jos lemmikille sattuu jotain.

Nautin kauniista asioista ja hyvästä ruuasta. Suosikkijuttujani ovat pehmeät neuleet, aasialainen ruoka, kasvit ja kengät. Minulla on useimmiten aivan liian kallis maku pieneen budjettiin. Rakastan suunnitella asioita etukäteen ja innostun uusista asioista helposti.

Haluan kirjoitusteni kautta päästä höpöttelemään kaikkea sisustuksesta ruokakokeiluihin ja matkusteluun. Saa siis nähdä mitä tästä tulee, jännää!

-J

suhteet oma-elama
Kommentit (3)
  1. Ah, ihanaa, joku muukin on samaan aikaan jännän äärellä 🙂 Itsekin naputtelin eilen ensimmäisen postaukseni! Hauska tutustua 🙂

    1. Oi, pitääpä käydä kurkkaamassa sun kirjoitteluja myös!

  2. Aina kiva tutustua uusiin blogeihin ja bloggaajiin. <3 Ja täällä myös toinen jolla ei budjetti ja maku kohtaa. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *