Kirjoja luettu

robertsit (2).jpg

Tässä lisää luettuja kirjoja. On menossa edelleen Nora Robertsin kausi. Kimmeltävä horisontti oli aarteenetsintä-aiheinen kevyt lukukokemus romanttisella vivahteella. Robertsin kirjalle tyypillisellä tavalla muttei jännitysmomenttia mielestäni ja teksti vaikutti minusta jäykälle. Olisi varmaan kannattanut jättää se hyllyyn mutta halusin tietää löytyykö se aarre vai ei! En sano kirjasta enempää.

Toinen Robertsin teos aloittaa kolmen osan Majatalo-sarjan. Siinä kerrotaan kolmesta veljeksestä ja heidän omasta majatalostaan mitä rakentavat, kukin veli on elämänsä kanssa pääosassa aina yhdessä kirjassa.Tarina jatkuu edelllisestä seuraavaan. Todella lämminhenkinen ja sydämellinen romantiikalla maustettu tunnelmallinen sarjan aloitus. Juuri menossa sarjan toinen osa. Ei pettymyksiä ainakaan alle puoleenväliin mennessä,taattua Nora Robertsia tämä. Sitten Anna Janssonin Hämärän lapset. Ihastuttavaa Maria Wern-sarjaa joka sisältää mielenkiintoisia mysteerejä sekä upeita maiseman ja elämän kuvailua Gotlannista. Olen pitänyt kaikista Maria Wern-kirjoista.

Luen tällä hetkellä kirjoja Erika Vikiltä, kolmas ja viimeinen osa Kaksoisauringot-sarjasta sekä Nora Robertsin Majatalo-sarjan toista osaa. Vikin Kaksosauringot osa 1 oli vakuuttavaa fantasiaa ja vei mukaansa heti alkusivuilta asti, ihan samaa odotan nyt tältä seuraavaltakin ja luulen kyllä saavani juuri sitä mitä alkuosan perusteella jäin jatkoksi odottamaan.

Näiden lisäksi on menossa Margot Lee Shetterlyn Hidden Figures-Varjoon jääneet, joka kertoo NASAN odottamattomia kykyjä omaavista värillisistä naispuolisista matematiikanopettajista joista tulee NASAlle laskijoita. Itse harvemmin tulee elämäntarinoita luettua mutta tämä herätti mielenkiinnon kirjaston uutuuksien hyllyllä.

Elämä on juuri nyt aika mukavaa! Vähän jotain murhetta välillä on mutta ei ollenkaan niin pahaa ettei muutama hyvä kirja voisi tilannetta pelastaa. Asenteellakin pystyy tekemään paljon; se on itsestä kiinni kuinka sitä tähän elämään ja sen eri vivahteisiin suhtautuu =) Sen verran paljon on niitä huonojakin aikoja tuolla selän takana että luottamus elämään säilyy vahvasti. Vaikka ei jokainen päivä ihan niin kirkkaana välttämättä nousekaan. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *