Tammikuun kepeys

uusivuos.jpg

Vuosi vaihtui, joulun konvehdit ovat (onneksi) loppuneet ja Helsinkiin on viimein saapunut lumi. Omassa elämässäni uusi vuosi on yleensä tarkoittanut lähinnä pulloa samppanjaa ja muutamaa levollista vapaapäivää. Tänä vuonna ajattelin tehdä poikkeuksen. 

Olen tehnyt huomion, että elämä on aivan mahdollista elää läpi lähinnä murehtimalla erinnäisiä asioita. Sitä epäorganisoitua ullakkotilaa, keskenjäänyttä kuntoiluprojektia, liuskottuvia kynsiä ja asuntojen hintatasoa. Tänä vuonna ajattelin käyttää energiaani siihen, että elän vähän kevyemmin

Mitä sitten olen tehnyt tammikuussa toisin? Olen tanssinut balettia, koska haluan tanssia. Syönyt kaurapuuroa mustikoiden kanssa ja kirjoittanut gradua yliopiston sijaan kaupunginkirjastossa. Mitä sen sijaan en ole tehnyt, on jo pidempi lista: valittanut pakkaspäivien kirpeydestä, stressannut gradun aikataulusta, harmitellut syötyjä sokeriannoksia tai mennyt salille velvollisuudentunnosta. Ja kas, elämä on askeleen enemmän hattaraista ja kahvikin maistuu paremmalle.

suhteet oma-elama terveys mieli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *