Day two

Heippa taas, nyt ajattelin vähä laitella tästä meidän ”pienestä” projektista kuvia sekä vähän kertoa minkä tyylistä suunta talon ulkonäölle haetaan. Talohan on ulkoa erittäin ränsistyneen näköinen minkä kuvista voi havaita. Kuvassa myös näkyy myös kaikki mitä sisältä on purettu pois sekä miljoona jätesäkkiä täynnä vanhoja puruja.

Talon ulkovuori verhoillaanki kesän aikana kokonaan uusiksi ja väriksi olemme valinneet luonnonvalkoisen sekä katto maalataan tummaksi, jotta saataisiin näkyviin niin sanottua ”eleganttia lookkia” ja pois rintamamiestalo lookkia. Eteen on myös tarkoitus rakentaa iso terassi, johon on tarkoitus jossain vaiheessa sitten todennäköisesti upottaa palju sekä jonkun näköinen valokate siihen myös kuulema ilmestyy. Talon toiseen päätyyn olemme suunnitelleet, että tekisimme ihan jonkun kokoisen parvekkeen, johon mahtuisi sitten pieni pöytä sekä tuolit. Se olisi samalla hyvä paikka tuulettaa yläkertaan tulevien makuuhuoneiden petivaatteet sekä matot. Ikkunat keskikerroksessa ovatkin uudet, mutta yläkertaan joudumme uusimaan ikkunat kokonaan sekä alakertaan joitakin ikkunoita joudutaan uusimaan.

Olen myös unohtanut kertoa vähän talon ns. rakennetta elikkä yläkertaan meille tulevat makuuhuoneet meille sekä minille sekä vessa. Keskikerrokseen tulevat keittiö/ruokailuhuone/olohuone yhdistelmä sekä kylmästä eteisestä on tarkoitus jossain vaiheessa tehdä lämmin, jotta sinne saadaan jätettyä kaikki takit ja kengät yms. Alakertaan tulevat kodinhoitohuone sekä saunaosasto.

Ensi postaukseen yritän saada vähän kuvia sisältä niin saisi paremman käsityksen millainen talo on nyt ja millainen siitä on tulossa, mutta adíos siihen asti.

 

Snapchat-1737527849.jpg

 

     

suhteet oma-elama sisustus sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *